KMSpico Dosyalarının Silinmesi Sonucu Bilgisayarı Açılmaması

84775

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir sistem topladım ve bilgisayarıma format atması için tanıdığım bir bilgisayarcıya götürdüm. Ama, bana sormadan KMSpico yüklemiş... Eve gittim ve Kaspersky IS yükledim. Uyarı vermeye başladı ve daha sonra KMSpico dosyalarını sildi. Sorun şu ki, bilgisayarı hiçbir şekilde açamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum... Ne yapmalıyım? Aldığım parçalara zarar gelmiş midir?

Ne yapmalıyım? Aldığım parçalara zarar gelmiş midir?
Virüs silme ile fiziksel hasar verdiğini nereden gördünüz? Tabi olur ancak Crack yazılımının öyle bir etkisi zaten yok.

Hocam saçma olduğunu biliyorum ama o kadar para verdikten sonra bilgisayarın açılmaması... Gerçekten strese girdim, affedin. USB ile format atmaya çalışayım en iyisi...

Nasıl bir hata alıyorsunuz? Başlangıç onarımı ile bilgisayarı kurtarmanız mümkün. Çünkü böyle hatalar çoğu zaman KMSPico dosyalarının ESP bölüntüsüne yayıldığı zaman antivirüsün direk dosyaları silip bilgisayarın başlatmasını engellediğinden dolayı oluyor.

KMSpico bulaşmışsa işin içine temiz kurulum yapın derim. En baştan başlayın her şeye. İllet bir program o gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…