KMSpico nasıl kaldırılır?

Emin misiniz? Ben hiçbir zaman bilgisayarlarımda 7 kullanırken lisanslamak için KMSpico'yu kullanamadım. Sadece ofice için kullanabildim.

Kuzenim bilgisayar Windows 7 ve KMSpico ile etkinleştirme yapılmış.

Enteresan belki modlanmış versiyonudur. Benim elimde orijinal mydigitallife'daki versiyonu var lisanslayamıyor 7'yi. 8.1 ve üstü gerekiyor.

Modlanmış falan değil diye biliyorum, KMSpico ile bilgisayarcı etkinleştirmiş şimdi sağ altta Windows orijinal kopyası değil yazıyor.

Modlanmış falan değil diye biliyorum, KMSpico ile bilgisayarcı etkinleştirmiş şimdi sağ altta Windows orijinal kopyası değil yazıyor.
Araştırdım şimdi. Windows 7'nin sadece Professional ve Enterprise sürümlerini lisanslayabiliyormuş. Herhalde o yüzden arkadaşa Professional sürümü kurulmuş. Ben farklı bilgisayarlarda Home Premium, Ultimate ve Starter'da denedim onlarda çalışmadı.

Adsız.png

!!!ÖNEMLİ NOT!!! : KMSPico kullanımı forum kuralları gereği önermiyorum.

KMSpico benim bildiğim Windows 7'de çalışmıyor. Windows 7 için genelde Windows Loader ve Chew-Wga kullanılıyor.(Korsan yazılım önermiyorum)
Ama bir şekilde bilgisayarınıza KMSpico ofis aktifleştirmek için vs. girdiyse en temiz kurtulma yolu format.
Bu arada KMS aynı zamanda Windows'un kendi uzaktan yönettiği lisans kontrol servisinin ismi. KMSpico ile karıştırılmaması gerekir.

EDİT: KMSPİCO Windows 7'nin Enterprise ve Professional versiyonlarda da lisanslama yapabiliyormuş. Eksik bilgim içim özür dilerim.
hocam ben hiç hayatım boyunca format atmadım. O yüzden bilmiyorum. Bilsem zaten direkt atardım buraya gelip sormazdım da bilmiyorum :(
hocam ben hiç hayatım boyunca format atmadım. O yüzden bilmiyorum. Bilsem zaten direkt atardım buraya gelip sormazdım da bilmiyorum :(
usb ile falan atılabiliryormuş galiba ama yapamazsam pc çöp olur falan diye hiç bulaşmadım.

Youtube'da bir çok video var. Driverlarını şimdiden indirip bi USB bellekte tut. Sonra rufusla başka bir USB belleğe isoyu yazdır ve kolayca bilgisayarını formatla ve driverlarını kur bitti. Risk alamazsan hiç bir zaman öğrenemezsin. Ben 13-14 yıl önce orta okuldayken sahip olduğum tek masaüstü bilgisayarıma risk alıp resimli rehberlere bakarak format atmıştım. İnternete girmemişti endişelenmiştim meğerse driver denilen olay falan varmış. Sonuç olarak araştıra araştıra öğrendim. Hem de Xp ile atmıştım. Xp ile format atması daha karışıktı. Şimdi oyun-program kurar gibi format atıyorsunuz. Bilen bir arkadaşınız varsa yada çağırın size öğretsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı