Knight Online için laptop tavsiyesi

berkhan1995

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2019
Mesajlar
259
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, uzun bir zamandır bilgisayarım yok, PS4 vs aldım ama şehir dışında çalışmaya gideceğim için sürekli yer değiştirme ihtimalim var, dolayısıyla sadece Knight Online girip PvP serverlerda pk atıp vakit öldürmek için bir laptop düşünüyorum çok eskiden oynarken i3 2. nesil laptopta bile rahat oynuyordum fakat oyunda zamanla güncellendi o yüzden sıkıntıya girmeden halihazırda kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Not olarak yüksek bir meblağ bütçem yok yani Knight açsın film izletsin yeter 4000 filan verebilirim, 2. elde bu civarlara i5 8200u MX 110 filan bulunuyor bu da işimi görür diye düşündüm. Ama şu an oynayan veya yakın zamanda alan arkadaşım varsa önerilerini dinlemek isterim.
 
Hocam alırken nelere dikkat etmeliyim daha önce hiç notebook 2. El almadım ısı testleri dışında dikkat etmemi söyleyeceğiniz bişey varmı?
Ekran kartı testini kesinlikle yapın. Mümkünse birkaç oyunda da deneyin. Kasada ufak tefek çizikler dışında ciddi deformeler var mı onu kontrol edin. Yüksekten düşmüş olma ihtimaline karşı. Gereken çoğu şey bu İkinci El Laptop Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 10 Nokta rehberde var.
 

Geri
Yukarı