Knight Online PVP Ban Yemek

Eraayy

Megapat
Daha fazla  
Knight online PVP server [ 18XX Server ] ban yedim. Bunu açmanın bir yolu var mı ? İşletim sistemim Windows 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta belli bir sebepten dolayı yasaklanmışsınız. Bence banı nasıl kaldırabilirim diye uğraşmaktan çok, bidaha böyle hata yapmamaya çalışın.

Googledan ' MAC adresi değiştirme ' diye aratırsanız gerekli cevapları alabilirsiniz. Şunu da belirtmek isterim oyuna giriş engellini böylelikle kaldıracaksınız ama kullanıcı adınız banlandı ise ona herhangi bir işlem yapamazsınız

Sonuçta belli bir sebepten dolayı yasaklanmışsınız. Bence banı nasıl kaldırabilirim diye uğraşmaktan çok, bidaha böyle hata yapmamaya çalışın.
Fikrinizi ogrenmek ıstedıgımı belırtmedım , çözüm önerisi istedim .

Çözüm önerisi istemişsiniz, güzel. Mac adresinizi değiştirin. Ancak eğer bu düşünce yapısıyla oynamaya devam ederseniz ikinci ban fazla uzak değil. Umarım hesabınız banlanmıştır...

Mac adresini değiştirmem işe yaramadı . Hesabımda banlandı ancak pvp server olduğu için önemi yok merak etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…