Kobe Bryant hayatını kaybetti

Twitter'da kendisi de uçak kazasında öleceği yazılmış. R.I.P

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, basketbolda en iyi yaptığım hareket Kobe'nin stop-jumpshot hareketidir. Bu hareketi yapabilmek, bu efsaneyi izlemek ve bu efsaneyle büyümekten dolayı kendimle gurur duyuyorum.

Kızlarının da ölmesine içim parçalandı. Kobe çok büyük efsaneydin be. 2000-2002 arası three peat ve 2009-2010 back to back'ini canlı izlemiştim. Shaq ayrılmasaydı 7-8 tane şampiyonluğun vardı.

Huzur içinde yat efsane.

İnanamıyorum yaaa!! Böyle bir efsane daha 41 yaşında. Cidden üzüldüm. Emeklilik maçını canlı olarak izlemiştim. Dün gibi hatırlarım. Duygulandım. Allah onun ve çocuklarının günahlarını affetsin. Çok iyi adamdı. Yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…