Altyapı başvurularını kimse umursamıyor, Kocaeli/Körfez İçin oturduğum mahalleye Turknet Aracılığıyla GigaFiber başvurusunda bulundum, (Bizzat Belediye Başkanına Ulaştım) Ancak hiçbir geri dönüş alamadım.Altyapı başvurusu yapsam ne zamana çıkar? Darıca/Kocaeli.
Altyapı başvurusu yapsam ne zamana çıkar? Darıca/Kocaeli.
Altyapı başvurularını kimse umursamıyor, Kocaeli/Körfez İçin oturduğum mahalleye Turknet Aracılığıyla GigaFiber başvurusunda bulundum, (Bizzat Belediye Başkanına Ulaştım) Ancak hiçbir geri dönüş alamadım.
Eğer tek başınıza başvuru yaparsanız kimse ilgilenmeyecektir yüksek ihtimal, İlgilenseler bile çok zaman alacaktır, Tek kişi yeterli olmuyor bu tarz durumlarda. Muhtara başvuru için istekte buluna bilirsiniz ki, Mahalle adına başvuru için herkesten imza alsın.
Ülkede maalesef birçok alana değer verilmiyor, Telekomünikasyon'da buna çok güzel bir örnek.Ben en son 8 ay önce falan başvurdum. Tık yok. En son broşür dağıttım sokağa artık.
Bu çok saçma değil mi ? Resmi makama başvurma işini bile sen yapmışsın. Ben ilk defa özel bir girişimin talebe göre altyapı götürdüğünü görüyorum. Turktelekom, Turkcell, vs. bunlar mesela takır takır bütün her yere ana hatlarını çekti ondan sonra kılcal damarları talebe göre götürdüler.
Önce altyapı çektikleri yerdeki abonelerden kara geçmeyi bekleyip ondan sonra mı devam edecekler sonraki yerlere ? Bu nasıl iş anlamıyorum.
Altyapı başvurusu yapsam ne zamana çıkar? Darıca/Kocaeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.