AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2023 #1 Arkadaşlar böyle bir oyunu Steam kodu ile aldım. Fakat oyun hem kütüphanemde hem de arama kısmında görünmüyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar böyle bir oyunu Steam kodu ile aldım. Fakat oyun hem kütüphanemde hem de arama kısmında görünmüyor. Sebebi nedir?
Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #2 Steam desteğe yazın.
CraxYms Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 Kod yanlış olabilir ya da oyundan ban yemiş olabilirsiniz
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #4 Burak Reyiz23 dedi: Hocam para alındımı kredi kartından? Bende parayı aldı oyunu vermedi Steam desteğe yazın. Cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya tamamen uzaksınız. Steam Kod etkinleştirme yoluyla olduğunu söyleyen arkadaşa Karttan para çekilmiş mi diye sormuşsunuz. İyi misiniz?
Burak Reyiz23 dedi: Hocam para alındımı kredi kartından? Bende parayı aldı oyunu vermedi Steam desteğe yazın. Cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya tamamen uzaksınız. Steam Kod etkinleştirme yoluyla olduğunu söyleyen arkadaşa Karttan para çekilmiş mi diye sormuşsunuz. İyi misiniz?
Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 Pwieh dedi: Hocam konuya tamamen uzaksınız. Steam kod etkinleştirme yoluyla olduğunu söyleyen arkadaşa karttan para çekilmiş mi diye sormuşsunuz. İyi misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben anlamamışım pardon hocam.
Pwieh dedi: Hocam konuya tamamen uzaksınız. Steam kod etkinleştirme yoluyla olduğunu söyleyen arkadaşa karttan para çekilmiş mi diye sormuşsunuz. İyi misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben anlamamışım pardon hocam.