Köpeğim 4 tane tavuk öldürdü

Öncelikle size de karşı tarafa da geçmiş olsun. Suçlu aramak doğru değil. Köpeği kaçırmamalıydınız ama karşı taraf da tavukları salıyorsa, bir arabanın da ezip öldürebileceğini bilmeleri lazım. Kasıtlı bir durum yok, köpeği milleti kapsın diye sokağa salmamışsınız sonuçta. Yine de mağdur tarafın zararını ödeyin.
 
Hocam karşı taraf mağdur durumda, iş büyümeden zararını karşılayın.
İşin büyüyecek bir tarafı yok ki, zaten mağdur taraf birkaç tavuk için olay çıkartacaksa çıkartsın, o onun ayıbı. Konu sahibi arkadaş mağdur arkadaş ile anlaşsın, sonra kendi aralarında hallederler zaten.
 
İşin büyüyecek bir tarafı yok ki, zaten mağdur taraf birkaç tavuk için olay çıkartacaksa çıkartsın, o onun ayıbı. Konu sahibi arkadaş mağdur arkadaş ile anlaşsın, sonra kendi aralarında hallederler zaten.
Büyümesinden kasıt olay çıkarmadan, uzlaşarak tatlı dil ile konun kapatılması için dedim hocam.
 
Tabii ki de. Eğer tavukların sahibi de isterse anlaşırsınız, tavuk alırsınız ya da tavukların parasını ödersiniz.



Arkadaş suçlu olduğunu biliyor, bir hayvan için bir insan canını sıkmaya değmez, gelip burada ¨Suç sende, ödeyeceksin!¨ gibi şeyler yazmayın.
Bir hayvan için bir insan canını sıkmaya neden değmesin? Hayvanınki can değil mi ne saçma bir mantık bu?

Başta talihsiz olay için özür dileyerek zararlarını karşılamayı teklif ederseniz çok sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Ne sizin ne onların elinde olan bir durum değil. Hayvanların içgüdüsel durumları var bunları 9 değil 90 senelik sahibi olsanız bile kestirmeniz mümkün değil. Umuyorum ki onlar da bunu anlayışla karşılayacaklardır.
 
Tavukların parasını ödeyin, insanaların canını 4 tavuk parası için sıkmayın konu tartışmaya kapalı bile %100 siz suçlusunuz.
Olay yerine gidip inceleme yaptığınıza göre saygı duyarım %100 suçlusun raporunuza. 😀

Vicdani olarak rahatsız iseniz ödeyin elbet; fakat suçlu olmadığınızı düşünüyorsanız buradaki hukukçuların lafına bakmayın. Sürüsünü başıboş bırakıp kurt kaptı diye kurda suç atmak ahmakların işidir bana kalırsa. Size kalmış ne yapacağınız kısacası.
 
Köpek bu koşan her şeyi kovalar büyük ihtimal yememiştir bile içgüdüsel olarak yakalayıp boğmuştur gidip sahibinden özür dile zararını karşılayacağını söyle her gün olay bir olay abartılacak bir şey yok.
 

Geri
Yukarı