Köpek bakımı zor mudur?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bahçeli bir evde yaşıyorum ve bir köpeğe bakmak istiyorum eğlence kaynağı olarak değil hayvanları çok sevdiğim için cins olarak rottweiler düşünüyorum tüysüz ve sevimli oldukları için ama eğitiminden çekiniyorum. Zor mu bakı mı? Yavruyken dışarıda kendisi durabilir mi, üşür mü?

Çok ilgi isteyen canlılardır. Köpeğinize vakit ayıramayacaksanız, ilgilenemeyecekseniz boşa bakmayın. Hayvana da yazık.

Hayır. Hiçbir köpek bakımı kolay değildir. Mama ver su ver yaparsan kolay olabilir ama asıl bakmak böyle değil kendi bebeğimiz olunca böyle bakmıyoruz sonuçta. Elinizde bir maddi imkan, Zaman imkanı vs var ise bakabilirsiniz.

Çok ilgi isteyen canlılardır. Köpeğinize vakit ayıramayacaksanız, ilgilenemeyecekseniz boşa bakmayın. Hayvana da yazık.

Hocam burada duyar kasmaya çalışmışsınız sanırım kendimde hayvanları sevdipimi söyledim dışarıda kalma durumunu da kış için evin içine sokamam gece kendisi uyur my anlamında söyledim.

Hayır. Hiçbir köpek bakımı kolay değildir. Mama ver su ver yaparsan kolay olabilir ama asıl bakmak böyle değil kendi bebeğimiz olunca böyle bakmıyoruz sonuçta. Elinizde bir maddi imkan, zaman imkanı vs var ise bakabilirsiniz.

Her şey var sabahları uykumu da feda etmeye razıyım.

Rottweiler çok iyi bir cins bakımı da zor değil o kadar bende besledim. Yavruyken dışarıda bırakma çok sadık bir köpek eğitimini iyi yap özellikle lavabo eğitimini 😀

Eğitimi nasıl oluyor siz bir eğitmene mi verdiniz yoksa kendiniz mi yaptınız pati ver otur yat bekle komutları zor olmamalı diye düşünüyorum.

Dostum pati vermesi çok kolay bununla ilgili videolar var elinle onun patisini tut avucuna koy alışıyor kulaktan dolma bilgi sahipleri var. Küçükken alıştırmaya başla büyüdükten sonra alışması biraz uğraş istiyor. Dediğim gibi internete videolarını izle, bu arada iyi cins köpek seçmişsin. Sağlıkla kal

Dostum pati vermesi çok kolay bununla ilgili videolar var elinle onun patisini tut avucuna koy alışıyor kulaktan dolma bilgi sahipleri var. Küçükken alıştırmaya başla büyüdükten sonra alışması biraz uğraş istiyor. Dediğim gibi internete videolarını izle, bu arada iyi cins köpek seçmişsin. Sağlıkla kal.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı