Köpek nasıl sahiplendirilir?

zagor123

Hectopat
Merhaba, köpeğimi sahiplendirmek istiyorum ama bir türlü güvenilir birini bulamadım Facebook gruplarında paylaşıyorum başka bir yolunu bilen var mı? Komşular sıkıntı çıkartıyor biz evde yokken bir şey yapacaklar diye korkuyoruz (köpek bahçede). Birkaç kişiyle görüştük ama evde bakmak istiyorlar köpeğin tuvalet eğitimi olmadığını öğrenince vazgeçiyorlar.
İstanbuldayız, köpeğimiz labrador kırması. Zarar görsün istemiyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook üzerinden aramaya devam edin. En kötü barınağa verirsiniz.

Hocam sahiplendirmek yerine eğitmeyi deneyebilirsin.

Hocam sahiplendirmek yerine eğitmeyi deneyebilirsin.
Eğitimle ilgili değil bulunduğumuz bölge hayvanlardan pek hoşlanmıyor. Çocukları bahçe tellerine asılıyor, bahçe kapısını tekmeliyor haliyle köpek tepki veriyor sonra kapıya dayanıyorlar en son silah tehdidine kadar gittiler. Başka hayvanlar da var ek olarak sokaktaki kedilere de bakmaya çalışıyoruz o yüzden hepsine yetişemiyoruz artık komşularla da uğraşacak güç kalmadı, sahiplendirmek en iyisi gibi görünüyor.

Tehditten dolayı şikayette bulunun.

Hocam annaenizim veya babanenizin veya bir tanıdığın evi müsait mi acaba ben sahiplendirdim pişman oldum o yüzden köpeği arada bir görebileceğiniz birine sahiplendirin.

Hocam asla barınağa vermeyin (İnfaz edin belki daha iyi olur gerçekten barınaktaki köpeklerin hali sokaktakilerden daha beter), Köpeğin olduğu yere gören bir kamera taktırın, Bahçenizin resmini atar mısınız ona göre bir çözüm üretmek istiyorum çünkü köpeğe yazık olsun istemem.

Tehditten dolayı şikayette bulunun.
Elimde bir kamera kaydı vs. yok, etkili olacağını sanmıyorum.
Hocam annaenizim veya babanenizin veya bir tanıdığın evi müsait mi acaba ben sahiplendirdim pişman oldum o yüzden köpeği arada bir görebileceğiniz birine sahiplendirin.
Malesef, olanlar da yardımcı olmuyor. Her isteyene vermiyorum zaten ama başka bir seçenek gelmiyor aklıma malesef.
Hocam asla barınağa vermeyin, Köpeğin olduğu yere gören bir kamera taktırın.
Barınağa vermiyoruz zaten, sahiplendirmek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…