Köpek saldırısı

Bisikleti görünce direk kovalarlar, yokuş çıkmıyorsanız ve korkuyorsanız ki gördüğüm kadarıyla ödünüz kopuyor 😃, asılın pedala. Korkumu bastırırım derseniz köpeği görünce bisikleti elinize alıp yürüyün kolay kolay gelmezler. Ha size işin tüyosunu yazıyorum ama uyguluyor musun dersen hayır, tabana kuvvet.
 
Normal bir şekilde arkadaşlarımla bisiklet sürüyordum bir köpek kediyi kovalıyordu arkadaşımda köpeği kışkırtmak için hav hav dedi uzaktan o sırada ben köpeğin yanındayım köpek benim üstüme koştu ama nasıl hız hayatımda hiç o kadar hızlı gitmedim.

Bisikletle köpekte ayağımın dibinde karşımda da yol var ve araba geliyor o korkuyla biiip diye bağırdım. Arabaya duymadı ama bir motorcu kurye duydu. Kopeğin üstüne sürdü. Köpekte geri döndü. Bu alaydan 5 dk sonra oradan uzaklaştım. Bu arada İzmir'de oturuyorum. Yıkılmış bir binanın yanında geçiyordum.

2 tane öküz gibi köpek 1 kere hav dedi ben nasıl anladım bilmiyorum. Pedala bir asıldım yine aşırı hızlandım ama bu sefer 2 tane ve biri sağımda biri solumda korkuyla ayağım pedaldan kaydı. Köpek neredeyse ısırıyordu ki geri kaçtı. O yolda bomboş bir yol tekrar 2'si de yanımda ben nasıl korktuysam ses çıkardım. Ne dediğimi hatırlamıyorum ama bayağı yüksek sesle sonra bunlar devam ediyor. Bende yardım diye çok yüksek sesle bağırdım durdular. Orada ama nefes nefesim yardı diyebildim.

Neyse sonra arkadaşlarım buldular beni onlar köpekleri görmediler daha bana ne kadar korkaksın ya falan dediler. Ben dedim o yoldan gelmem sonra kendileri gittiler. Bu sefer onlar 2 kişi gitti o 2 köpek onları kovaladı. Onlar benden daha fazla kormuş hemen telefonla aradılar. Yardım et dediler. Gittim orta bir yerde buluştuk. Oradan ben evime onlar evine gittiler. Bu arada bu olay 2 saat önce yaşandı.
Ben de korkumdan köpeğin üstüne koşarak havlamıştım. Köpek de n'oluyor diyerek korkup kaçmıştı. Bu arada köpeklerden koşarak ya da bisikletle kaçamayacağınızı unutmayın. Kaçmanız sadece onları gaza getirir.
 
Türkiye'de de kedi ve köpeklere cip takma zorunlulugu getirilmeli. Adamlar kendini tatmin etmek icin hayvan aliyor, bakiyorlar ki bakimi hic de kolay degil, en kisa yoldan yine sokaga postaliyorlar. Bunu yapana keseceksin okkali bir ceza, bak bakalim bir daha yapabiliyor mu? Yiyorsa yapsin.

Sokak hayvanlari kendiliginden olusmuyor. Alip sokaga atan karaktersiz insanlar yüzünden sokaktalar.
 

Geri
Yukarı