Kör antrenman kılıcı nereden bulunur?

EfeMertY

Kilopat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
132
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar kılıçlardan hoşlandığım için mümkünse kör veya tahta olan katana tarzı kını olan kılıç arıyorum ancak baktığım çoğu yer çocuk oyuncağı olarak satıyor. Geerçekten aradığım tarzda bir kılıcı aşağıdaki linkten buldum ancak Türkiye'ye sanırım gönderilmiyor nedense çok saçma. Benim istediğim linkteki gibi şekli ve boyutu olması tasarım vs. çok önemli değil. 1000 TL civarında iyi kılıçlar bulunduğunu biliyorum ancak mümkünse 300 TL maksimum civarında olması önemli. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

 
Hocam antrenman kılıcı dediğiniz şey oyuncaktan hallice olur zaten.
Hocam oyuncaktan bahsettiğim sünger tarzda satıyorlar :D
Benim istediğim şey bokken tarzında ama keskin tarafı sanki metalmiş gibi tehlikeli olmayan maddeden yapılması daha çok tercihimdir.
Hocam teşekkürler ama dediğim gibi bunlar çok pahalı maalesef ve gerçek bir tane aramıyorum.
 
Hocam şuradan biraz bakının, zaten hepsi 40-70 TL arası sayılır en kötü bir köşede süs niyetine durur. Belki gözüne çarpan olur.
Hocam şurada attığım linkteki gibi arıyorum. Ülkeye teslimat yapmıyorlar ne yazık ki bizim de ülkede böyle kalitesiz şeyler bulabiliyoruz ancak. Bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz bu link gibi çok sevinirim çünkü zaten çok fazla araştırdım ve denk geldim sizin attıklarınız gibi. Teşekkür ediyorum yine de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı