Kötü bir üniversitede mühendislik okunur mu?

Kötü bir sıralamada ile de olsa mühendislik okuyup işsiz kalınabiliyor mu? Okurken kendimi geliştirmeye çalışacağım. Sayısalda 280k yaptım. Mühendisliği bile ucu ucuna kurtardığımı biliyorum. Gelirse Fırat Üniversitesi-makine mühendisliği yazmayı planlıyorum. (muhtemelen gelmez.) Gelmezse Giresun Üniversitesi, uşak üniversitelerinin makine mühendisliklerini yazmayı düşünüyorum. Benim sorum da burada başlıyor. İstanbul, Ankara vs gibi şehirler dışındaki, adını ilk kez duyduğum yerlerde okursam ileride işsiz mi kalırım? Çevremde böyle söyleyenler var da. Doğru mudur bu durum?

Sektörde her yıl binlerce kişi mezun olacak ve rakiplerin de boş durmayacak onlar da kendini geliştirecek bunu unutma ne yazık ki kesin birley diyemeyşz ancak işsiz kalma ihtimaliniz veya asgari ücrete çalışma ihtimaliniz var.

Fırat Üniversitesi'nin akademik kadrosu ODTÜ'den gelen akademisyenler var ülkedeki akademik makaleleerin çok büyük kısmı Fırat Üniversitesi'nden çıkıyor.

Hocam keşke ODTÜ'den gelen akademisyenlerimiz olsa mühendislik fakültesinde özellikle bilgisayarda ama maalesef öyle bir şey yok bize de öyle dediler kandırıldık makale kısmına gelince bir makalenin altında bir sürü imza olduğundan her hocaya +1 makale sayısı yazılıyor yani bu da gerçekçi bir bilgi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı