Kötü geçen ders için öğrenci, sözlü notu olarak 100 isteyebilir mi?

• Konuyu başlatan 375960
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 828
Deneyip isteyin. Benim de başıma geldi derse girmeyen müdür yardımcısı sözlümüze düşük verdi. Konuştum ama vermedi. Normalde okula aile çağıran biri değilim ama bu 3 dersden kalma muhabbeti yüzünden çağırdım. Hemen sözlüyü 90 95 olarak girdi.

Haklı değilsiniz. Sınavda çıkacak soruların üstü kapalı olduğu bir kağıt verip çalışmanızı istiyorlar daha ne yapsınlar? 1-2 sayfa kağıda çalışıp sınava girmek çok zor olmamalı. Ha neden öğretmenimiz yok neden düzgün ders işlemiyoruz da böyle saçma bir duruma sokuluyoruz derseniz o konuda tamamen haklısınız. Tabii buna rağmen saygılı bir şekilde yüksek sözlü notu isteyebilirsiniz bunda bir sakınca yok sadece "hakkım" diye düşünmeyin.

Derse girmeyip, çalışma kağıda ile girmek sizce ne kadar mantıklı peki?

Deneyip isteyin. Benim de başıma geldi derse girmeyen müdür yardımcısı sözlümüze düşük verdi. Konuştum ama vermedi. Normalde okula aile çağıran biri değilim ama bu 3 dersden kalma muhabbeti yüzünden çağırdım. Hemen sözlüyü 90 95 olarak girdi.

Derse girmeyip, çalışma kağıda ile girmek sizce ne kadar mantıklı peki?
Mantıklı dememişim bak "Ha neden öğretmenimiz yok neden düzgün ders işlemiyoruz da böyle saçma bir duruma sokuluyoruz derseniz o konuda tamamen haklısınız" demişim değil mi ? Ama ders yapılmaması ile arkadaşın yüksek sözlü talep etmesi tamamen alakasız şeyler.

Mantıklı dememişim bak "ha neden öğretmenimiz yok neden düzgün ders işlemiyoruz da böyle saçma bir duruma sokuluyoruz derseniz o konuda tamamen haklısınız" demişim değil mi? Ama ders yapılmaması ile arkadaşın yüksek sözlü talep etmesi tamamen alakasız şeyler.

Sınavdan düşük alıyor, hoca derse girmiyor. Bu yüzden dersden geçirmesi gerek ve o sözlü notu tamamen hakkı.

Sınavdan düşük alıyor, hoca derse girmiyor. Bu yüzden dersden geçirmesi gerek ve o sözlü notu tamamen hakkı.

Sınavdan herkes mi düşük alıyor? Çalışan yine 100 alır. Hocalar cevap kağıdından hallice bir kağıt vermiş 2-3 çalışsa zaten geçer not alırdı. Gerçekten liseyi sadece sizin okuduğunuz bir şey gibi düşünmeyin bizde geçtik o yollardan bizde yaşadık bu durumları, çalışan yine 100 alırdı lay lay lom bakan 50'den ittirerek geçerdi.

Haklı değilsiniz. Sınavda çıkacak soruların üstü kapalı olduğu bir kağıt verip çalışmanızı istiyorlar daha ne yapsınlar? 1-2 sayfa kağıda çalışıp sınava girmek çok zor olmamalı. Ha neden öğretmenimiz yok neden düzgün ders işlemiyoruz da böyle saçma bir duruma sokuluyoruz derseniz o konuda tamamen haklısınız. Tabii buna rağmen saygılı bir şekilde yüksek sözlü notu isteyebilirsiniz bunda bir sakınca yok sadece "hakkım" diye düşünmeyin.

Bakın sorun o değil eşit ağırlıklar falan bu dersi işlerken sadece bize bir kağıt veriyorlar ve ezberle diyorlar burada adalet yok ki kağıtta zaten MEB'in kitabından çıktı alınmış.

Bakın sorun o değil eşit ağırlıklar falan bu dersi işlerken sadece bize bir kağıt veriyorlar ve ezberle diyorlar burada adalet yok ki kağıtta zaten MEB'in kitabından çıktı alınmış.
Evet çünkü öğretmen yetersiz ne yapsınlar ? Milli eğitim yollamıyorsa öğretmenlerinizin yapabileceği bir şey yok. Size sadece bir çıktı vermişler buna çalışın bundan soracağız demişler daha ne yapsınlar ki ?

Evet çünkü öğretmen yetersiz ne yapsınlar? Milli eğitim yollamıyorsa öğretmenlerinizin yapabileceği bir şey yok. Size sadece bir çıktı vermişler buna çalışın bundan soracağız demişler daha ne yapsınlar ki?

Bir kimya veya biyoloji hocası matematik dersi anlatabiliyor bence bir İngilizce hocasınında üniversite de Almanca eğitimi görmesine rağmen anlatabilmesi gerek veya derse gelmeden önce notlar çıkarıp onlara göre anlatabilir derse girip anılarını anlatmasını doğru olmadığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı