Onurkurklu
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Ben LGS sisteminin ilk girenlerindenim. Sınavda sözelden 1, fen bilimlerinden 3 yanlış çıkardım. Matematik'te ise 9 yanlış çıkardım. Bize görmediğimiz türden sorular sorulduğundan böyle kötü bir net yaptım. Şu an niteliksiz bir okuldayım iyi arkadaşlarım var fakat kötü insanlar da var ve okul bildiğiniz kötü yani. Normalde hep dersleri iyi olan denemelerde ful çıkarmış eski teog sorularını çözerken maksimum 3 yanlışım çıkardı. Bazen iyi liseye giden insanları görüyorum ve moralim çok bozuluyor. Bursa Anadolu Lisesi hayalimdi ve her önünden geçtiğimde çok üzülüyorum. Eğer çalışmamış birisi olsam diyeceğim hiç hak etmedim fakat çalıştım ve hak ettim fakat hocalarımızın Matematik'te güzel ders anlatmamasından dolayı bocalladım. Acaba bu hep böyle devam edecek mi? Ben her gördüğüm de özenip duygulanacak mıyım ya da önünden geçerken kendimi orada hayal edip belki olabilirdim be mi diyeceğim? Çevremde ki insanlar kolay teog sınavlarında iyi şeyler yaparak hava atıyorlar. Ben o sınavlara girmiş olsaydım çok iyi yerlere gideceğimden eminim. Şu an okuduğum okul iyi denmez ve iyi üniversite kazanmam bu okuldan zor. Sanırım hiç o okuldaki öğrenciler gibi lise anım olmayacak ve mutsuz bir şekilde liseyi bitireceğim. Neden öğrenciler nitelikli ve niteliksiz olarak ayrılıyor fakat hak edenlerin bile çoğu niteliksizde oluyor. Bu durumdan ben nasıl iyi bir şey bulabilirim ve nasıl üzülmeyi bırakırım?