Kötü meslek lisesi ortamında ne yapılmalıdır?

@Tarık45, açıkçası işin zor. Cahil bir insana laf anlatmak inan çok zor. Şu an senin o ortamda ayakta bir şekilde kalman gerekmekte, yapacak bir şey yok.

Evet ailem çok cahil onlara laf anlatamıyorum.
Zamanında çalışıp iyi bir puan alsaydın da gitmeseydin o zaman meslek lisesine. Başka okula puanın yetiyorsa nakil yaptır ya da dişini sık.

Okul nakil aldırmıyor babamla birlikte ne zaman okul idaresine gitsek idare hep bize sistem yok internet yok bölüm değiştirmek yasak eğer bölüm değiştirirsek bizi açığa alırlar diyor bıktım artık geçen sene babam bu yüzden okul idaresiyle kaç defa kavga etti idareye küfür
Zamanında çalışıp iyi bir puan alsaydın da gitmeseydin o zaman meslek lisesine. Başka okula puanın yetiyorsa nakil yaptır ya da dişini sık.

Okul nakil aldırmıyor babamla birlikte ne zaman okul idaresine gitsek idare hep bize sistem yok internet yok bölüm değiştirmek yasak eğer bölüm değiştirirsek bizi açığa alırlar diyor bıktım artık geçen sene babam bu yüzden okul idaresiyle kaç defa kavga etti idareye sinirlenip küfür etti ama yine de nakil aldırmadılar.
 
İşsizler ordusuna asker yetiştiren bir meslek lisesi ve kaybolan hayatlar daha...

Böyle olacağını düşünmediniz mi LGS ye girerken ? Bu şartlar altında açık daha iyi gibi sanırım. Onun dışında diğer anadolu liseleri de böyle. Ha fen liselerinde de böyle tipler var ama genelde disiplin oluyor o tip okullarda. Biraz araştırma yapıp öyle karar verin.
 
İşsizler ordusuna asker yetiştiren bir meslek lisesi ve kaybolan hayatlar daha...

Böyle olacağını düşünmediniz mi LGS'ye girerken? Bu şartlar altında açık daha iyi gibi sanırım. Onun dışında diğer Anadolu liseleri de böyle. Ha fen liselerinde de böyle tipler var ama genelde disiplin oluyor o tip okullarda. Biraz araştırma yapıp öyle karar verin.

Ailem açık liseye geçmeme izin vermiyorlar ailem bana açık liseye geçersen cahil kalırsın üniversite kazanamazsın diyorlar sürekli.
Ne kadar saçma bir bahane :D müfredat gereği her okul aynı dersleri, aynı konuları işlemek zorunda değil mi zaten? Diğer okulda standart matematik işleniyor da sizin okulda Ultimate matematik mi işleniyor? Okuldan mezun olanlar newton mu oluyor 😂

Evet çok saçma bir bahane beni zorla o okulda tutuyorlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı