Kötü PSU Ne Gibi Sonuçlar Doğurur?

O zaman bu işin PSU ile direkt alakası olduğunu savunmuyorsun bu da demek oluyor ki dostum bu işler şans işi.

Kaliteli güç kaynağı alırsan kötü elektriği filtreler ve sistemine kaliteli elektrik sunar.
Kötü güç kaynağı alırsan kötü elektriği sistemine iletir. Tamamen güç kaynağı ile ilgili olan bir sorun bu. Dünyanın hiçbir yerinde sağlıklı elektrik iletimi yok. Bu yüzden en iyi bütçe ile en iyi donanımlar satın alınmalı.

Kaliteli güç kaynağı alırsan kötü elektriği filtreler ve sistemine kaliteli elektrik sunar.
Kötü güç kaynağı alırsan kötü elektriği sistemine iletir. Tamamen güç kaynağı ile ilgili olan bir sorun bu. Dünyanın hiçbir yerinde sağlıklı elektrik iletimi yok. Bu yüzden en iyi bütçe ile en iyi donanımlar satın alınmalı.
Dostum önce ne yazdığımı oku düzgünce sonra polemik yaratalım açıkça senin tezini savunuyorum ama sen savunmadığım kısmına odaklandın

Bu karantina günlerinde pc olmadan olmaz, siz siz olun psu konusunda cimrilik yapmayın en az 80+ veya bronze sertifikalı bir ürün tercih edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı