Kötüleşen aim nasıl düzeltilir?

Arkadaşlar benim pc oynama şeklim değişik. Oyundayken aniden modum düşüyor farklı bir klavye tutuşu yapıyorum bide laptop klavyesi dar geliyor hepsi birleşti.
 
Aleyküm selam. FPS oyunlarına refleksinizi geliştirmeden atlarsanız sadece diğer oyunculara yem olursunuz. Öncelikle AimBooster gibi basit ama etkili oyunlarla refleks geliştirmeye odaklanın, sonra oynayacağınız FPS oyununda kendinize özgün ayarları yapıp başlayın. Birkaç ay içinde iyice gelişirsiniz.
Mesela bir FPS oyununa yeni başlayıp sürekli oynamak, en fazla o oyunun fiziğini, ortamını, haritalarını öğrenmenize yarar fakat bahsettiğim pratik aim geliştirme oyunlarını oynayarak aim geliştirme sürecini aşırı derecede kısaltabilirsiniz.
 
Gerçekten iyi olan, zirve bir profesyonel oyuncudan aim kopyalayın, 30 40 liraya devasa bir mouse pad alın ve bilek+ kolunuzun hareket edebileceği bir alan oluşturun, fareyi tutarkenki yüksekliğinizi iyi ayarlayın yine tam Pro oyuncularla eşdeğer olsun, birkaç kere yine aynı oyuncuların mouse hareketlerine bakın onlar sadece bilekle oynamaz omuz ve kolla oynar bunun ne demek olduğuna ve nasıl olduğuna bakın. Ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de de bir zamanlar duran adamı vuramazken şimdi sadece headshot oynamaya başladım. Oyundan oyuna değişir ama ayarlarımı vereyim, DPI 1000 - Windows sens 6/11 ( herkeste böyle olmalı ), oyun içi sens 0.5, RAW input kapalı, mouse ayarlarında enchancer varsa veya Windows fare ayarlarında ivme varsa kapalı. Uzun uzun araştırarak Pro oyunculardan yaptığım ayarlar. Ayrıca fareniz de doğal olarak en önemli faktör. Farenizin modelini Google'ye yazarak sürücüsünü indirin oradan özelleştirebilirsiniz. Kötü fare ayarlarıyla alıştırma yaparak iyi olmanın bir anlamı yok, devamı gelmez. Bir de R6 da ads ayarları diye önemli bir bölüm var ama CS:GO'da o ayarlar olmadığı için yazmıyorum, sizin CS:GO dada başka başka ayarlar vardır muhtemelen onları kendiniz Pro tavsiyelerinden bakmalısınız. Bu bahsettiğim ayarlar monitöre göre değişir, 1080p monitör 4:3 oyun çerçevesinde geçerliler mesela. Tüm ayarları kopyalamak önemli sadece yarısını kopyalamak daha kötü yapacaktır. Bir de FPS oyunlarında altın kural mouseniz ne kadar yavaşsa, aiminiz o kadar iyi olur. Hızlı mouse her zaman olumsuz sonuç verecektir.
 

Geri
Yukarı