jurleq Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Yakın zamanda köye gideceğim 4 ay köyde kalacağım. Kafa dinlerken PC'yi de götüreceğim. Offline oyun önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Yakın zamanda köye gideceğim 4 ay köyde kalacağım. Kafa dinlerken PC'yi de götüreceğim. Offline oyun önerir misiniz?
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 25 Nisan 2025 #2 jurleq dedi: Yakın zamanda köye gideceğim 4 ay köyde kalacağım. Kafa dinlerken PC'yi de götüreceğim. Offline oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... RDR 2, God of War, FC 25.
jurleq dedi: Yakın zamanda köye gideceğim 4 ay köyde kalacağım. Kafa dinlerken PC'yi de götüreceğim. Offline oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... RDR 2, God of War, FC 25.
Darth Waderr Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 Hocam vallahi AC serisi iyi gider gibi CoD serisi de.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Nisan 2025 #4 Skyrim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.060 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Nisan 2025 #5 Stardew Valley tarzı seviyorsanız güzel olur ya da simülasyon oyunları.
Natronaldo Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #6 jurleq dedi: Yakın zamanda köye gideceğim 4 ay köyde kalacağım. Kafa dinlerken PC'yi de götüreceğim. Offline oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bannerlord ya da Warband öneriyorum 2-3 ay rahat oynarsın daha önce oynamadıysan veya fazla oynamadıysan
jurleq dedi: Yakın zamanda köye gideceğim 4 ay köyde kalacağım. Kafa dinlerken PC'yi de götüreceğim. Offline oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bannerlord ya da Warband öneriyorum 2-3 ay rahat oynarsın daha önce oynamadıysan veya fazla oynamadıysan
jurleq Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #8 meyvesuyu1234 dedi: RDR 2, God of War, FC 25. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini burada oynamıştım. Darth Waderr dedi: Hocam vallahi AC serisi iyi gider gibi CoD serisi de. Genişletmek için tıkla... AC serisini bitirdim Shadows haric malum 60 dolar biraz zorluyor. Teru dedi: Stardew Valley tarzı seviyorsanız güzel olur ya da simülasyon oyunları. Genişletmek için tıkla... Çok uzun süre oynadım arkadaşlarımla beraber teşekkür ederim önerin için.
meyvesuyu1234 dedi: RDR 2, God of War, FC 25. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini burada oynamıştım. Darth Waderr dedi: Hocam vallahi AC serisi iyi gider gibi CoD serisi de. Genişletmek için tıkla... AC serisini bitirdim Shadows haric malum 60 dolar biraz zorluyor. Teru dedi: Stardew Valley tarzı seviyorsanız güzel olur ya da simülasyon oyunları. Genişletmek için tıkla... Çok uzun süre oynadım arkadaşlarımla beraber teşekkür ederim önerin için.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.060 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Nisan 2025 #9 jurleq dedi: Çok uzun süre oynadım arkadaşlarımla beraber teşekkür ederim önerin için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. O zaman mutlaka simülasyonlara bakmanızı öneririm.
jurleq dedi: Çok uzun süre oynadım arkadaşlarımla beraber teşekkür ederim önerin için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. O zaman mutlaka simülasyonlara bakmanızı öneririm.
jurleq Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #10 nerdekiabiaraba dedi: Sevgilim olur musun? Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkür ederim.