Kokpitte namaza izin çıktı

Gerçek çünkü. İnsanların son ve ölüm korkusundan kaçmak için uydurduğu gerçekçi olmayan hikayeler.

Neden ben Allah olmadım, neden Allah beni kontrol ediyor, neden Allah sen ya da başka birisi değilken biz ezik olarak doğuyoruz, neden aramızdan sadece bir tanesi Allah iken diğerleri Allah olamıyor gibi sorular ile tüm olayı çözebiliyorsun. Hocalara sorduğunda Allah içimizden birisi değil gibi bir cevap ile savuşturabilirler, ona da diyecek bir şey yok artık.

Allah içimizden birisi değil diye bir cevap nasıl olabilir hocam Allah aşkına yazacağımda yaz miyim şimdi.

Bende hiçbir dine inanmıyorum lakin saygı duymak lazım. Başka bir forumda sabah namazını hep kaçırıyorum diye konu açılmıştı. Altınada Allah yok namaz boş iş adında yorum gelmişti.
Herkesin dini kendine doğru.Biliminde saçmalıkları var dinlerinde

Seferi sayılıyorlar ama yine de kılması lazım.
Edit: Umarım yanlış anlaşılmam, demek istediğim tamamen sorumluluk kalkmıyor yani.

Kılmasa günahı yok diye biliyorum. Kılarsa ekstra sevap kilmazsa sorun değil diye biliyorum.

Sen çok iyi bir adamsın.

Dalga mı geçiyorsun, ciddili mi anlayamadım fakat umarım kafan allak bullak 5 vakit zaman kılmıyorum, cehenneme gideceğim psikolojisi çıkmıştır.

Seferi sayılıyorlar ama yine de kılması lazım.
Edit: Umarım yanlış anlaşılmam, demek istediğim tamamen sorumluluk kalkmıyor yani.

Tabii ki. Kılabilme imkanı var ise dine görme kılması gerekiyor. Kılamıyor ise seferi olarak sorumluluğu kalkıyor.

Konuyla alakasız mesaj yazmak yasak. Felsefe bölümünde tartışabilir. Kimse burda bu yazıyı görmek zorunda değil.

Konu ile doğrudan alakalı.

Dalga mı geçiyorsun, ciddili mi anlayamadım fakat umarım kafan allak bullak 5 vakit zaman kılmıyorum, cehenneme gideceğim psikolojisi çıkmıştır.

Tabii ki. Kılabilme imkanı var ise dine görme kılması gerekiyor. Kılamıyor ise seferi olarak sorumluluğu kalkıyor.

Konu ile doğrudan alakalı.
Konu uçakta namaz ibadetinin yapılıp yapılmaması tartışması. Sen direk dinlerin saçma olduğunu söylüyorsun. Bu kendi fikrin. Bunu felsefe bölümünde belirtebilirsin.

Zaten alakalı olsa mesajın silinmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı