userdata Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Selamlar, kolumu dövme ile kaplatmak istiyorum. Bunun için dövme modeli önerisi istiyorum sizlerden, yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ilk defa yaptıracağım. Ne gibi tavsiyeler verirdiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
Selamlar, kolumu dövme ile kaplatmak istiyorum. Bunun için dövme modeli önerisi istiyorum sizlerden, yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ilk defa yaptıracağım. Ne gibi tavsiyeler verirdiniz?
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Ağustos 2024 #2 Üst kol alt kol yoksa ikisi de mi? Pinterest üzerinden bakın gözünüze güzel gözüken şeyleri toplayıp dövme sanatcınıza gösterin kendisi size Custom design yapsın.
Üst kol alt kol yoksa ikisi de mi? Pinterest üzerinden bakın gözünüze güzel gözüken şeyleri toplayıp dövme sanatcınıza gösterin kendisi size Custom design yapsın.
O Odesign Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ağustos 2024 #3 Pinterest’den ilham alabilirsin. Ben bileğime yaptırmak için oradan seçip dövmeciye verdim. Çok yaratıcı şeyler var
Pinterest’den ilham alabilirsin. Ben bileğime yaptırmak için oradan seçip dövmeciye verdim. Çok yaratıcı şeyler var
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Ağustos 2024 #4 Böyle benimki gibi dövmeler seviyosanız taslağını atabilirim benzerini yapar dövmeciniz üst kol için bu. Dushh dedi: Böyle benimki gibi dövmeler seviyosanız taslağını atabilirim benzerini yapar dövmeciniz üst kol için bu. Genişletmek için tıkla... İlk günkü hali Dosya Ekleri 3df45d80-0a0e-4206-8480-a1f8289791f1.jpg 53,9 KB · Görüntüleme: 36
Böyle benimki gibi dövmeler seviyosanız taslağını atabilirim benzerini yapar dövmeciniz üst kol için bu. Dushh dedi: Böyle benimki gibi dövmeler seviyosanız taslağını atabilirim benzerini yapar dövmeciniz üst kol için bu. Genişletmek için tıkla... İlk günkü hali
userdata Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 Dushh dedi: Böyle benimki gibi dövmeler seviyosanız taslağını atabilirim benzerini yapar dövmeciniz üst kol için bu. İlk günkü hali Genişletmek için tıkla... Böyle bir dövmeyi kaça yaptırdınız?
Dushh dedi: Böyle benimki gibi dövmeler seviyosanız taslağını atabilirim benzerini yapar dövmeciniz üst kol için bu. İlk günkü hali Genişletmek için tıkla... Böyle bir dövmeyi kaça yaptırdınız?
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Ağustos 2024 #6 userdata dedi: Böyle bir dövmeyi kaça yaptırdınız? Genişletmek için tıkla... 6000.