sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.359 Çözümler 4 23 Nisan 2022 #1 15 yaşında olmama rağmen kol tüylerim uzun ve birbirlerine giriyorlar. Kötü göründüğünü düşünüyorum ve kısaltmak istiyorum. Fakat nasıl yapacağım tam olarak bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
15 yaşında olmama rağmen kol tüylerim uzun ve birbirlerine giriyorlar. Kötü göründüğünü düşünüyorum ve kısaltmak istiyorum. Fakat nasıl yapacağım tam olarak bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #2 Keserek ama kesmek iyi bir fikir değil daha da çok arsız şekilde çıkabilirler.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 23 Nisan 2022 #4 Nevruz ateşinin üstüne düşmek de bir seçenek, bacakları sıfırlıyor zaten.
S sahnUzal44.m Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 90 30 Nisan 2025 #5 Wroozlyr dedi: Keserek ama kesmek iyi bir fikir değil daha da çok arsız şekilde çıkabilirler. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yanlış biliyorsunuz vücudumuzdaki hiçbir kılın gürlük miktarı kılların kesilmesiyle alakalı değildir yani kesince daha fazla çıkmaz.
Wroozlyr dedi: Keserek ama kesmek iyi bir fikir değil daha da çok arsız şekilde çıkabilirler. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yanlış biliyorsunuz vücudumuzdaki hiçbir kılın gürlük miktarı kılların kesilmesiyle alakalı değildir yani kesince daha fazla çıkmaz.