Crazyboy40 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 19 Aralık 2020 #11 Gourbel dedi: Umarım, sağ olun yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör ne durumda umarım düzelmiştir ya da yenisini getirmişlerdir.
Gourbel dedi: Umarım, sağ olun yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör ne durumda umarım düzelmiştir ya da yenisini getirmişlerdir.
Gourbel Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #12 Crazyboy40 dedi: Hocam monitör ne durumda umarım düzelmiştir ya da yenisini getirmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Garantiye vermeden önce 1-2 gün daha bekledim, tekrar açtığımda düzelmişti hocam. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
Crazyboy40 dedi: Hocam monitör ne durumda umarım düzelmiştir ya da yenisini getirmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Garantiye vermeden önce 1-2 gün daha bekledim, tekrar açtığımda düzelmişti hocam. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
Crazyboy40 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 19 Aralık 2020 #13 Gourbel dedi: Garantiye vermeden önce 1-2 gün daha bekledim, tekrar açtığımda düzelmişti hocam. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oo çok sevindim düzelmesine hocam umarım bir daha bozulmaz iyi sosyaller.
Gourbel dedi: Garantiye vermeden önce 1-2 gün daha bekledim, tekrar açtığımda düzelmişti hocam. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oo çok sevindim düzelmesine hocam umarım bir daha bozulmaz iyi sosyaller.
Gourbel Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #14 Crazyboy40 dedi: Oo çok sevindim düzelmesine hocam umarım bir daha bozulmaz iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Crazyboy40 dedi: Oo çok sevindim düzelmesine hocam umarım bir daha bozulmaz iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler