Kolay paragraf soru bankası önerisi

UğurDündar

Picopat
Arkadaşlar daha önce hiç paragraf çözmedim. Elimde paragrafa ilk adım kitabı var ama çok fazla yazım hatası olduğunu fark ettim ve onu çözmekten vazgeçtim.
Başlangıç seviyede olan kaynakları hangileri?

İlk başlayanlar için hız ve renk yayınları paragraf güzel soru bankası. Bu bittikten sonra Tonguç Akademi paragraf soru bankası kitabı da güzel. Bu iki kitap bittikten sonra daha zor kitaplara bakabilirsin.

Hız ve renk
Paragrafik/(s)

İlk başlayanlar için hız ve renk yayınları paragraf güzel soru bankası. Bu bittikten sonra Tonguç Akademi paragraf soru bankası kitabı da güzel. Bu iki kitap bittikten sonra daha zor kitaplara bakabilirsin.

Arkadaşlar bu hız ve renk, hızlanmak için değil miydi?

İlk olarak arı yayınlarının paragrafın ritmi kitabını bitirsem daha sonra hız ve renk kitabını bitirsem nasıl olur?

Benim tavsiyem bu şekilde yapmanız yönünde olur. Paragraf'ın ritmi kitabı başlangıç seviyesinde birisi için çok güzel tavsiyeler içeriyor. Ve de yararlı bir kitap bana göre. Sizde internetten videolarına bakıp dediğimin sağlamasını yapabilirsiniz. Birkaç fotoğraf ekleyeceğim kitaptan. İnceleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 20221213_133720.jpg
    20221213_133720.jpg
    195,4 KB · Görüntüleme: 157
  • 20221213_133645.jpg
    20221213_133645.jpg
    234,5 KB · Görüntüleme: 146
Arkadaşlar daha önce hiç paragraf çözmedim. Elimde paragrafa ilk adım kitabı var ama çok fazla yazım hatası olduğunu fark ettim ve onu çözmekten vazgeçtim.
Başlangıç seviyede olan kaynakları hangileri?

Yazım hatası derken? Sen yanlış okumuş olmalısın paragraftan değil türkçeden başla :)

Paragrafın kolay kitabı yok dostum bu mesele kitap okumadan geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı