Kolay şekilde canlı yayın izlenilebilen TV box önerisi

RASPBD

Hectopat
Dedem telefon üzerinden YouTube'da belgesel vs. izliyor. TV'den izleyebilir miyim diye sordu ama ayrıca canlı TV de izlemek istiyor. Çanak antenden gelen yayın çok kalitesizleşmeye başladı bu yüzden yeni bir TV kutusu almak istiyor. TV boxlarda IPTV hariç canlı TV izlenebiliyor mu? Eğer mümkünse basit bir şekilde canlı TV izlenebilen bir TV box öneriniz var mı?

Dedenize tivibu uydu alın. Aldığınız uydu cihazını Turksat'a bağlayın. Nat Geo, Net Geo Wild, Discoveryler, Viasat History, Love Nature, BBC Earth vs onu tatmin eder.
Sinema paketini alın, en ucuz ve en çok belgesel olanı o paket.
Ben de babama aldım. Kendim de kullanıyorum. İnternetten bağımsız belgesel rahat rahat izleyebiliyorsun sorunsuz.
Turk Telekom bayilerinden alabilirsiniz.

@RASPBD

Dosya Ekleri

• Pano05.jpg
    Pano05.jpg
    192,8 KB · Görüntüleme: 56
Dedenize Tivibu uydu alın. Aldığınız uydu cihazını Türksat'a bağlayın. NAT geo, net geo wild, Discovery'ler, viasat history, love nature, BBC Earth vs onu tatmin eder.
Sinema paketini alın, en ucuz ve en çok belgesel olanı o paket.
Ben de babama aldım. Kendim de kullanıyorum. İnternetten bağımsız belgesel rahat rahat izleyebiliyorsun sorunsuz.
Türk Telekom bayilerinden alabilirsiniz.

@RASPBD

Sesli komut alan TV boxlardan düşünmüştüm eğer onların canlı TV özelliği olanları varsa daha mantıklı olmaz mı?

Belgesel listesini ekledim resimde bakabilirsiniz.

Normal uydu kanallarını izlerken, belgesel de izleyecek en kolayı bu.
TVbox dedenizi yorar.

Dedem telefon üzerinden YouTube'da belgesel vs. izliyor. TV'den izleyebilir miyim diye sordu ama ayrıca canlı TV de izlemek istiyor. Çanak antenden gelen yayın çok kalitesizleşmeye başladı bu yüzden yeni bir TV kutusu almak istiyor. TV boxlarda IPTV hariç canlı TV izlenebiliyor mu? Eğer mümkünse basit bir şekilde canlı TV izlenebilen bir TV box öneriniz var mı?

Para vermeye gerek kalmadan televizyona inat TV'de kurabilirsiniz ücretsiz şekilde her kanalı gösteriyor. Tivibudan vs. daha iyi ve stabil.

IPTV dedenizi yorar. Cihaz ayarları+zaman zaman kesintiler adamı uyuz eder.

Uydu ve IPTV'yi bilen biri olarak söylüyorum siz bilirsiniz.

Şimdi araştırdım, haklısınız. Hem çok donma var hem de açması vs uğraştırıcı. Sanırım benim istediğim tarzda kendi canlı TV uygulaması olan bir TV box yok, peki Tivibu internet üzerinden mi çalışıyor? Bizim çanak antenimiz sorunlu ve bozuk görüntü aktarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı