Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #11 Maxmarine YouTube kanalından öğrenebileceğinizi düşünüyorum.
Y Yiğit Çakmakcı Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 intel i5 10. nesil Gtx1650Ti 16gb 2900Mhz DDR4 Ram. Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme, Backend Dev 9 Ocak 2023 #12 swezyyy dedi: Heyy merhaba, teşekkürler yorumun için, HOI4'ü uzun zamandır öğrenmeye çalışıyorum. Peki öğrenebileceğim bir kaynağınız var mı? Genişletmek için tıkla... Aradan 2 sene geçmiş ama yine de cevaplamak istiyorum Maxmarine kanalında eğitici bir sürü video var oradan öğrenebilirsin. Gayet açıklayıcı ve kolay anlatıyor yardımcı olabilir.
swezyyy dedi: Heyy merhaba, teşekkürler yorumun için, HOI4'ü uzun zamandır öğrenmeye çalışıyorum. Peki öğrenebileceğim bir kaynağınız var mı? Genişletmek için tıkla... Aradan 2 sene geçmiş ama yine de cevaplamak istiyorum Maxmarine kanalında eğitici bir sürü video var oradan öğrenebilirsin. Gayet açıklayıcı ve kolay anlatıyor yardımcı olabilir.