Kolay yoldan para nasıl kazanılır?

Tek kelime: Freelance.

Zorluğu kişiden kişiye değişir ama en mantıklısı bu.

İlk freelance deneyimimden bu yana 7 yıl geçti.

İnan bana senin yaptığın işi senin çeyrek fiyatına yapan insan dolu piyasada. Günlük işler yaparak para kazanırsın ama yetmez.

Rastgele ilanına gelip iş isteyenlerden değil uzun yıllar süren network ve kaliteli işlerden sonra düzenli çalıştığın firmalar/müşterilerden kayda değer paralar kazanabilirsin.

Konu "kolay yoldan" nasıl para kazanılacağı hakkında.
1 yıl program öğrenmek o kadar da zor bir şey değil. Satış yapmak için de biraz sabır gerekli. Benim ilk modelim 1 ay satılmamıştı sonra daha fazla model yükledikçe 3-4 ay içinde sabit 1000 dolar gelir sağlıyordum. 3D üzerinden örneklendiriyorum belki diğer alanlarda durum farklıdır.

1 yıl program öğrenmek o kadar da zor bir şey değil. Satış yapmak için de biraz sabır gerekli. Benim ilk modelim 1 ay satılmamıştı sonra daha fazla model yükledikçe 3-4 ay içinde sabit 1000 dolar gelir sağlıyordum. 3D üzerinden örneklendiriyorum belki diğer alanlarda durum farklıdır.
Bak ben zaten bunun aşırı zor veya "insanüstü bir yetenek" olduğunu iddia etmiyorum. Kendim de yaptım çünkü. Konu sahibi "kolay yoldan" para kazanmak istemiş. Sense "freelance" yazmışsın ki önceki mesajda da dediğin üzere bu "kolay" bir yol değil. Kısacası konuya alakasız bir mesaj.

Bak ben zaten bunun aşırı zor veya "insanüstü bir yetenek" olduğunu iddia etmiyorum. Kendim de yaptım çünkü. Konu sahibi "kolay yoldan" para kazanmak istemiş. Sense "freelance" yazmışsın ki önceki mesajda da dediğin üzere bu "kolay" bir yol değil. Kısacası konuya alakasız bir mesaj.

Kolaylık göreceli bir kavram. Kolay yoldan derken 1 gün içinde hiçbir şey bilmeden para kazanmayı düşünmüyordur diye tahmin ediyorum. Ayrıca 1 yıl o kadar uzun bir süre değil bence ama bu durum kişiden kişiye değişebilir. Bana kolay gelmişti bir başkasının düşüncesine göre zor olabilir tabii ki.

Para kazanmak çok zor, kolay para diye bir şey olmaz. Bu işleri bırak genç. Bilen de sana söylemez zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı