- Makaleler
- 3
Konu "kolay yoldan" nasıl para kazanılacağı hakkında.Ben zaten kolay demedim.
Konu "kolay yoldan" nasıl para kazanılacağı hakkında.Ben zaten kolay demedim.
Tek kelime: Freelance.
Zorluğu kişiden kişiye değişir ama en mantıklısı bu.
Nasıl kolayca para kazanılır internetten?
1 yıl program öğrenmek o kadar da zor bir şey değil. Satış yapmak için de biraz sabır gerekli. Benim ilk modelim 1 ay satılmamıştı sonra daha fazla model yükledikçe 3-4 ay içinde sabit 1000 dolar gelir sağlıyordum. 3D üzerinden örneklendiriyorum belki diğer alanlarda durum farklıdır.Konu "kolay yoldan" nasıl para kazanılacağı hakkında.
Bak ben zaten bunun aşırı zor veya "insanüstü bir yetenek" olduğunu iddia etmiyorum. Kendim de yaptım çünkü. Konu sahibi "kolay yoldan" para kazanmak istemiş. Sense "freelance" yazmışsın ki önceki mesajda da dediğin üzere bu "kolay" bir yol değil. Kısacası konuya alakasız bir mesaj.1 yıl program öğrenmek o kadar da zor bir şey değil. Satış yapmak için de biraz sabır gerekli. Benim ilk modelim 1 ay satılmamıştı sonra daha fazla model yükledikçe 3-4 ay içinde sabit 1000 dolar gelir sağlıyordum. 3D üzerinden örneklendiriyorum belki diğer alanlarda durum farklıdır.
Bak ben zaten bunun aşırı zor veya "insanüstü bir yetenek" olduğunu iddia etmiyorum. Kendim de yaptım çünkü. Konu sahibi "kolay yoldan" para kazanmak istemiş. Sense "freelance" yazmışsın ki önceki mesajda da dediğin üzere bu "kolay" bir yol değil. Kısacası konuya alakasız bir mesaj.
Onu düşünüyor.Kolay yoldan derken 1 gün içinde hiçbir şey bilmeden para kazanmayı düşünmüyordur diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.