Amazon'dan ürün sipariş ettiyseniz çok iyi fakat Hepsiburada gibi bir yerden sipariş ettiyseniz ve kolay gelsin getirecekse Amazon kadar önem vermediklerini duydum. İyi firmadır.
Amazondan SSD aldığım zaman kendileri ile teslim edildi. Samsun da şubeleri yok. Muhtemelen şubeleri İstanbulda var. İstanbul plakalı ticari araç ile getirmişlerdi. Kapıda denk gelip teslim almıştım. Öncesinde aramışlardı.
Aracın konumuna kadar anlık takip edebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam gelmeden bir süre önce sms atıp birazdan adresinizde olacağız evde misiniz diye onay aldığı bir sistem kullanıyordu.
Güvenilir ve Amazon ile anlaşmalı firmadır. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Çok kez sipariş verdim bir sorununu görmedim. Sizi bulamazlarsa arayacaklardır. İade işlerinde de 1 numara. Görevlerini İstanbul'da en iyi şekilde yapıyorlar.
Bu kadar rezil bir hizmet görmedim. Bulunduğum bölgeye dağitim yapilmiyormuş ve bunu haber bile vermediler, kendim arayip öğrendim. Hatta satici firmaya iade talebini bile ben oluşturdum. Rezalet.