Steam Koleksiyon kartları nasıl değerlendirilir ve nasıl bakiye arttırılır?

Steam inventory helper ile quick sell yaptım bu zamana kadar hiç zarar etmedim. İndirimin daha 10 günü var illaki satılır acele etmeyin. Oyunlara verdiğim para kadar kar elde ediyorum. Bir diğer hesabımda 236 liralık oyun almışım şu an kartlar 520 TL yapıyor. İndirim bittikten sonra daha yükselecek ve satmaya başlayacağım.

SIH eklentisi çok işe yarıyor fakat sıkıntılı bir eklenti olduğunu duyduğum için kullanmıyorum gidip 0.50 TL'lik kartı 0.30 TL'ye falan satmak zorunda kalıyorum.

Bu arada az önce 29 lira kazandım tüm kartları satarak, hepsiyle yine 0,60 kuruşa oyun falan aldım şimdi onlardan düşürmeye çalışacağım.

Bu zamana kadar 2000 kart satmışımdır bunların neredeyse 100 tanesini elle fiyat girerek sattım onlarda az tutulan fiyatı fazla olan foil kartlardı. Sıh ile bütün kartları seçip quick sell all yapabilirsin illaki satılır. Bu kartları da normal fiyatdan satacağım.

Eki Görüntüle 1844267
Hocam ben hiç yapmadım ve bu konu hakkında konu açmıştım bana yardımcı olabilir misiinz?Hangi oyunları satın alacam vb?

Hocam ben hiç yapmadım ve bu konu hakkında konu açmıştım bana yardımcı olabilir misiinz?Hangi oyunları satın alacam vb?
Konu içerisinde profil paylaştım oradaki oyunları alabilirsin.

Hocam bu oyunlar genelde popüler değil ve hentai tarzı içerikler bunlardan virus bulaşır mı?

Hayır bulaşmaz hepsi Steam de satılan oyunlar sonuçta. Ayrıca bu tarz oyunları genelde oynamak için değil de kart düşürüp level atlamak veya satmak için alıyorlar. O yüzden popüler değil ve fiyatı ucuz. Ayrıca oyunları indirmiyoruz program indirmeden çalıştırıyor.

Hayır bulaşmaz hepsi Steam de satılan oyunlar sonuçta. Ayrıca bu tarz oyunları genelde oynamak için değil de kart düşürüp level atlamak veya satmak için alıyorlar. O yüzden popüler değil ve fiyatı ucuz. Ayrıca oyunları indirmiyoruz program indirmeden çalıştırıyor.

Idle Master açık kaynaklı bir yazılımda ben kodlardan anlamam güvenilir mi? Hesabım çalınır mı? Ve uğraştığına değer mi? Amacım Steam'den oyun almak.

Idle Master açık kaynaklı bir yazılımda ben kodlardan anlamam güvenilir mi? Hesabım çalınır mı? Ve uğraştığına değer mi? Amacım Steam'den oyun almak.
Hesabın çalınmaz yıllardır var olan bir program ama cs go gibi vac korumalı oyunları programda karalisteye alıyorlar daha güvenilir oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı