Rozet level ne ise yariyor bide? 150 koleksiyon karti elde edicegimCevhere dönüştürmeyi diyorsanız önermem. Dönüştürdüğünüzde sadece oyunlarda daha hızlı kart düşürüyorsunuz yani pek bi' işe yaramıyor. Satarsanız da düşük bir miktar elde edersiniz bunu birden fazla oyuna yaptığınızda parayı arttırabilirsiniz. Son olarak da koleksiyonun kalan kartlarını pazardan alıp rozete çevirebilirsiniz. Bu da profilinize bir rozet ekler ve 100exp verir.
20 levele gecince ne oluyor?Leveliniz 20 nin altındaysa 20'ye kadar birleştirin, kalanını satarsınız.
Kuruşluk oyunlardan kaar ettirecek kadar aldıysan hemen satmanı önermem indirimden 1 hafta sonra satarsanız kart fiyatları yükselebilir o yüzden bekletin.Ben bunlari elmasa mi dönüştürim yoksa paraya mi? Elmas ne işe yarar bir de?
Bazı özellikler veriyor, mesela profilinize 2 tane vitrin koyabiliyorsunuz.20 levele gecince ne oluyor?
150 koleksiyon karti duşcek envanterimde 10 yakin kart varKuruşluk oyunlardan kaar ettirecek kadar aldıysan hemen satmanı önermem indirimden 1 hafta sonra satarsanız kart fiyatları yükselebilir o yüzden bekletin.
20 level icin ortlama kac kart ister?Bazı özellikler veriyor, mesela profilinize 2 tane vitrin koyabiliyorsunuz.
Çokta gerekli değil aslında, profilnizi güzelleştirmek istersiniz diye söyledim.
150 koleksiyon karti duşcek envanterimde 10 yakin kart var.
20 level icin ortlama kac kart ister?
3 galiba bu sene kurdum hesabıŞu anki leveliniz kaç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.