S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #21 Quitahditale dedi: İskambil kağıdı. Genişletmek için tıkla... olabilir. fena da değil. Vonist dedi: Hocam sizin konuyu görünce ben bir şey deniyorum 1 senede okuyabildiğim tüm kitapları koleksiyon yapasım geldi. 2-3 senede baya bir kitap olur. Genişletmek için tıkla... Ah kitap okuyacak vaktim olsa keşke . Size başarılar hocam, umarım unutmazsanız burada tekrar görüşmek üzere <3
Quitahditale dedi: İskambil kağıdı. Genişletmek için tıkla... olabilir. fena da değil. Vonist dedi: Hocam sizin konuyu görünce ben bir şey deniyorum 1 senede okuyabildiğim tüm kitapları koleksiyon yapasım geldi. 2-3 senede baya bir kitap olur. Genişletmek için tıkla... Ah kitap okuyacak vaktim olsa keşke . Size başarılar hocam, umarım unutmazsanız burada tekrar görüşmek üzere <3
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 28 Mayıs 2024 #22 SabriKeser dedi: Olabilir. Fena da değil. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalılar ama hoş duruyorlar bence. İkinci el falan bakabilirsin.
SabriKeser dedi: Olabilir. Fena da değil. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalılar ama hoş duruyorlar bence. İkinci el falan bakabilirsin.