Kolumu kızgın yağ ile yaktım

183206

Megapat
Makaleler
1
Doktora gittim, onu baştan belirteyim. Resim temsili. Kolumun iç kısmının büyük kısmı kızgın yağda yandı. Büyük büyük baloncuklar oluştu. Doğum lekesi gibi kahverengi oldu tabii yanan yerler. 2-3 gündür patlatmamak için elimden geleni yapıyordum ancak az önce patladı. Büyük bir ölü deri kaldı kolumda. Onun da altında yanık etim tabii. Patlatmamam hızlı iyileşmesi, iz kalmaması için önemliydi ama kolumun tam iç kısmında olduğundan 2-3 gün patlamaması bile mucizeydi. Acaba başına böyle bir şey gelmiş olup da iz kalıp kalmadığını söyleyebilecek, benim gibi yanlışlıkla patlatmış olanların sonrasında ne olduğunu söyleyebilecek var mıdır?

Dosya Ekleri

• aec483fb-a9ec-495a-b1ee-babcaa3ae4fb.jpg
    aec483fb-a9ec-495a-b1ee-babcaa3ae4fb.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 604
Doktora gittim, onu baştan belirteyim. Resim temsili. Kolumun iç kısmının büyük kısmı kızgın yağda yandı. Büyük büyük baloncuklar oluştu. Doğum lekesi gibi kahverengi oldu tabii yanan yerler. 2-3 gündür patlatmamak için elimden geleni yapıyordum ancak az önce patladı. Büyük bir ölü deri kaldı kolumda. Onun da altında yanık etim tabii. Patlatmamam hızlı iyileşmesi, iz kalmaması için önemliydi ama kolumun tam iç kısmında olduğundan 2-3 gün patlamaması bile mucizeydi. Acaba başına böyle bir şey gelmiş olup da iz kalıp kalmadığını söyleyebilecek, benim gibi yanlışlıkla patlatmış olanların sonrasında ne olduğunu söyleyebilecek var mıdır?
Çok geçmiş olsun inşallah böyle bir şey bir daha başınıza gelmez.

Bilerek patlatmıştım çünkü büyük rahatsızlık veriyordu. Vücudumun bir çok yerinde yanık var çok uslu birisi olduğum söylenemez :D. Su toplayan yanığı kendiniz patlatırsanız veya derisini yüzerseniz iz bırakıyor ama özel bazı kremler var onu sürünce iz bırakmıyor bir süre sonra gidiyor

Bilerek patlatmıştım çünkü büyük rahatsızlık veriyordu. Vücudumun bir çok yerinde yanık var çok uslu birisi olduğum söylenemez :D. Su toplayan yanığı kendiniz patlatırsanız veya derisini yüzerseniz iz bırakıyor ama özel bazı kremler var onu sürünce iz bırakmıyor bir süre sonra gidiyor.
Krem olarak silverdin falan kullanıyorum şu an. İz bırakmaması için siz hangi kremi kullandınız? Patlayınca deri kaldı öyle, geri üstünü örttüm o deriyle, en azından dökülene kadar eti korumaya devam etsin diye. :D Acıması falan gram umurumda değil de iz kalmasını istemiyorum, büyükçe bir kısım yandı.

Krem olarak silverdin falan kullanıyorum şu an. İz bırakmaması için siz hangi kremi kullandınız? Patlayınca deri kaldı öyle, geri üstünü örttüm o deriyle, en azından dökülene kadar eti korumaya devam etsin diye. :D acıması falan gram umurumda değil de iz kalmasını istemiyorum, büyükçe bir kısım yandı.

Ben krem kullanmadım sadece bacağımda 5 tane yanık izi var :D önerim cidden o deriyi ellemeyin ben akşam krem kullanan tanıdığıma sorup kremi size söylerim geçmiş olsun. Silverdin de yanık ve yara kremi yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyordu sanırım ama iz bırakır mı bırakmaz mı bilgim yok.

Ben krem kullanmadım sadece bacağımda 5 tane yanık izi var :D önerim cidden o deriyi ellemeyin ben akşam krem kullanan tanıdığıma sorup kremi size söylerim geçmiş olsun. Silverdin de yanık ve yara kremi yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyordu sanırım ama iz bırakır mı bırakmaz mı bilgim yok.
Sağlık ocağındaki doktor pek sıkıntı olmaz demişti ama bu kafam kadar baloncuğu patlatmadan öncesindeydi. :( Cildiyeye randevu bile alamıyorum, yoğunluktan randevu vermiyor. :) Aylarca randevu sırasında beklemek gerekiyor. Sağlık sistemi 10 numara, gavurlar kıskanıyor. :)

Sağlık ocağındaki doktor pek sıkıntı olmaz demişti ama bu kafam kadar baloncuğu patlatmadan öncesindeydi. :( cildiyeye randevu bile alamıyorum, yoğunluktan randevu vermiyor. :) aylarca randevu sırasında beklemek gerekiyor. Sağlık sistemi 10 numara, gavurlar kıskanıyor. :)

Zaten öyle boşuna mı şeker alır gibi ilaç alıp kafasına göre kullanıyor yaşlılarımız sistem 10 numara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı