Kombi su basıncı 2-3 günde bir düşüyor

bhdrbyram

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Fashion Photographer
Selam evimi 2015 de satın aldım. Bina 2008 yapımı ancak Eskişehir de olması sebebiyle muhtemelen hep öğrenciler oturmuştur diye düşünüyorum o sebeple bakım vs yapıldığını hiç düşünmüyorum. Kombi modeli demir döküm kalisto ısınmamda vs hiçbir sorun yok petekler iyi ısınıyor gayet ama su barım 1.7 bara getiriyorum 2 gün içinde 1 seviyelerine inip kapanıyor. Peteklerde sızıntı vardı tesisatçı çağırdık vanalar rekorlar hepsi değişti şu an için görünen bir sızıntı yok peteklerimde ancak hala su barım düşmeye devam ediyor. Neden olabilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Radyatörde delik olabilir, Genleşme tankının içinde ki şambriyel delinmiş olabilir bu durumda genleşme tankı değişmesi gerekir, eşanjör kireçlenmiş olabilir. Size tavsiyem güvendiğiniz bir kombi ustası çağırıp kombinize bakım yaptırmanız. Yalnız çok dikkatli olun inanılmaz sahtekarlar var. Ustanın başında durun yoksa kombinizin parçalarını çalıp kullanılmış parçalarla değiştirirleer.

Bende de aynı sorun vardı. Baktım peteklerde birşey yok.
Çağırdım servisini. Genleşme tankına hava basıldı. Havası eksikti. Bir süre daha kontrol ettik.
Yine azalıyordu. Kapakları çıkardı arkadaş Eşanjöre yukarıdan giren yerde hafif kaçırma vardı contalarını değiştirdi. Bir de tahliye vanasından kaçırmaya başlamıştı tahliye vanasını değişti.
Şimdi sıkıntı yok.
Orjinal servisini çağırın. Taş çatlasa 500-600 tuttu. En azından bu sinir sorun bitti. Sürekli su bas nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…