Komşudan sabah gelen kurutma makinesi sesi

Shield33

Decapat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
320
Arkadaşlar bayan üst komşumuz sabah 5'ten öğlen 1'e kadar abartmıyorum günde 10-15 kere saç kurutma makinesi açıp kapıyor. Odamın üstünde. Binanın duvarları ses geçirmeye çok müsait hatta 2 kat üstten bile ses geliyor. Sizce uyarsam haksız mıyım haklı mıyım? Sonuçta elektrikli süpürge değil ufak bir saç kurutma makinesi ama çok tiz bir ses çıkardığı için rahatsız edici. Elektrikli süpürgesinin sesi bile bu kadar rahatsız etmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarmak hakkınız ancak birazcık da komşunuzun hoş görülü bir insan olup olmamasına bağlı. Bazısı sana ne kardeşim diye tersleyebilir de kimisi de uyarınızı ciddiye alır bir daha yapmamaya çalışır. Ne olur ne olmaz uyarın haklısınız çünkü. Hem sabah 5 çoğu insanın uyuma saati.
 
Apartmanda toplanti da olmuyor ki. Bu tür seylerde kapıyı çalıp uyarmaya bile tirsar oldum çünkü Karaman gibi öküz dolu bir sehirde yaşadığım icin kimseye bir sey demeye gelmiyor ama bu kadın anlayisli birine benziyor. İki kat ustteki hayvani varliklarin sesini hep bu kadinin evinden geliyor sandigim icin duvara birkac kere bosu bosuna vurmuslugum da var bu yüzden mahcubum. O değil de ciddi ciddi komşu uyarma fobisi diye bir sey varsa eger ben o dernegin baskaniyim. Yöneticiye soylenir mi?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı