Komşum Sürekli İnternet Şifremi Kırıyor

• Konuyu başlatan ntl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 4.717
Modeminizin WPS özelliği varsa WPS özelliğini arayüzden girip kapatın. Şu aralar en çok kullanılan şifre kırma yöntemi bu.
Aynen sadece WPS kapatsanız yeterli olur diye düşünüyorum.
Telefonunuzda root yetkisi varsa cSploit uygulaması üzerinden saldırın :D

Hocam modemin arkasında Ip adresi var. Oradan siteye girip komşunuzun Ip adresini kopyalayın. Sonra Mac filtreleme yerine girin kopyala yapıştırın adresini. İsterse şifreyi 1000 kere kırsın yine bağlanamaz.

Bağlanırken ve üstten ses gelirken videoya başalyın videodayken modemi kapatın ve ses kesildiğini gösterin kısaca kanıtınız video olsun.

Ardından polis çağırın onlar kullanırken ve onlara haber vermeyin polis ile birlikte evlerine giriş yapın zaten o şok ve korku ile ne yaşadığını anlayamazken polis idari olarak gereken cezayı veya tutanağı verecektir.
İnsanların evine bu şekilde giremez polis. Arama emri gerekli diye biliyorum.

Şikayet edip karakola ifade vermeleri vs sağlanabilir belki.

Telefondan girmek için mobil internet satın al. Modemin WPS özelliğini kapat, sonra da 2.4 ve 5.0 GHz Wİ-Fİ'yi kapat. Sadece kablo ile bağlan. Wİ-Fİ ve WPS olmadığından hiçbir şekilde bağlanamazlar. 192.168.1.1'i de sadece kablolu bağlandığın PC üzerinden bağlanabilrisin. CAT6 kablo işini görür.

Kuruntu olabilir.
Modemdeki ağ listesinde mac adreslerine bakın var mı?
Varsa ; mac adresini yaz bir yere sonra modemden mac filtrelemeyi aç, onların mac adresini yasaklılar listesine ekle şifreyi bilse dahi bağlanamaz.

Ayni sorun var bende. Komsular surekli Wi-Fi'mi kiriyorlar. Once fark etmedim. Sonra benim laptop ve Android kirilmaya basladi. Onlar ikisi calismadigi ve kapali olan gunde duydum. Ustkattaki dairede kimse bilgisayarda oynuyor modeme baktim isiglar hizli yanip sonuyor. Kapattim modemi. Ses ustkatta kesildi. O zaman ben anladim benim cihazlarimin son zamanlar cok vakit kirilmasini sebebi. Basladi benim savas bunlarla. Bilmedigim cok şey ogrendim/.arayuze girdim sifre degisdirdim, kirdilar. Filtre yaptim, sanirim benim Android'in Mac adresi klon yapmislar kendi cihazina. Çünkü telefon kendi kendine kapanmaya basladi.

Çok güçlü bir şifre kullanabilirsiniz yine aynı şeyi yapmaya devam ediyorlarsa uyarın modem üzerinden wps özelliğini kapatın şifrenizi değiştirin bu sayede şifrenizi tekrar kıramazlar en son çare şikayet etmektir.

Telefondan girmek için mobil internet satın al. Modemin WPS özelliğini kapat, sonra da 2.4 ve 5.0 GHz Wİ-Fİ'yi kapat. Sadece kablo ile bağlan. Wİ-Fİ ve WPS olmadığından hiçbir şekilde bağlanamazlar. 192.168.1.1'i de sadece kablolu bağlandığın PC üzerinden bağlanabilrisin. CAT6 kablo işini görür.
Uzun iş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı