Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 3 Aralık 2020 #11 Esperoja dedi: İnternetinizi paylaşıyorsunuz bari ürünü komşunuz alsın . Genişletmek için tıkla... Yasal riskleri de interneti veren kabul ederse tamamdır o iş. Bence paylaşmaması gerekiyor ama sorusuna cevap vermiş olalım artık.
Esperoja dedi: İnternetinizi paylaşıyorsunuz bari ürünü komşunuz alsın . Genişletmek için tıkla... Yasal riskleri de interneti veren kabul ederse tamamdır o iş. Bence paylaşmaması gerekiyor ama sorusuna cevap vermiş olalım artık.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 3 Aralık 2020 #12 Ben olsam paylaşmazdım. Verildikten sonra ayıp olur diye kullanmayın da denilemiyor. Megaton dedi: Başka açıdan yaklaşmak istiyorum bu yapılan yasal değildir sonra başınıza iş gelebilir. Genişletmek için tıkla... 10 senedir komşularımızla internet kullanıyoruz, daha sorun yaşamadık. Firmaya gidip biz ortak kullanıyoruz demezseniz bir şey olmaz.
Ben olsam paylaşmazdım. Verildikten sonra ayıp olur diye kullanmayın da denilemiyor. Megaton dedi: Başka açıdan yaklaşmak istiyorum bu yapılan yasal değildir sonra başınıza iş gelebilir. Genişletmek için tıkla... 10 senedir komşularımızla internet kullanıyoruz, daha sorun yaşamadık. Firmaya gidip biz ortak kullanıyoruz demezseniz bir şey olmaz.
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #13 Kablo çekme yöntemini tavsiye etmiyorum. Kablosuz bağlantı yöntemiyle işlerini yapmaları daha iyi olur.
Kablo çekme yöntemini tavsiye etmiyorum. Kablosuz bağlantı yöntemiyle işlerini yapmaları daha iyi olur.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #14 Baş-ül Adam dedi: Uzun bir Ethernet kablosuyla Router'a bağlayabilirler. Genişletmek için tıkla... Çocuğa anlatır gibi demiş . Bu arada kablo çekme falan sıkıntılı işler, ceremesini çekersin haberin ola.
Baş-ül Adam dedi: Uzun bir Ethernet kablosuyla Router'a bağlayabilirler. Genişletmek için tıkla... Çocuğa anlatır gibi demiş . Bu arada kablo çekme falan sıkıntılı işler, ceremesini çekersin haberin ola.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 3 Aralık 2020 #15 F4tihh dedi: Çocuğa anlatır gibi demiş . Bu arada kablo çekme falan sıkıntılı işler, ceremesini çekersin haberin ola. Genişletmek için tıkla... Kablo kanalı al, içinden geçir. Matkapla duvarı del diyecek hali yok herhalde. Gayet basit bir anlatım.
F4tihh dedi: Çocuğa anlatır gibi demiş . Bu arada kablo çekme falan sıkıntılı işler, ceremesini çekersin haberin ola. Genişletmek için tıkla... Kablo kanalı al, içinden geçir. Matkapla duvarı del diyecek hali yok herhalde. Gayet basit bir anlatım.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #16 Liutenant dedi: Kablo kanalı al, içinden geçir. Matkapla duvarı del diyecek hali yok herhalde. Gayet basit bir anlatım. Genişletmek için tıkla... "Ethernet" ve "Router" sözcüklerini kullanmasından dolayı anlaşılmayabilir, yoksa anlatım basit.
Liutenant dedi: Kablo kanalı al, içinden geçir. Matkapla duvarı del diyecek hali yok herhalde. Gayet basit bir anlatım. Genişletmek için tıkla... "Ethernet" ve "Router" sözcüklerini kullanmasından dolayı anlaşılmayabilir, yoksa anlatım basit.
M mefumetsux Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #17 Baş-ül Adam dedi: Uzun bir Ethernet kablosuyla Router'a bağlayabilirler. Genişletmek için tıkla... Peki bu router’da bağlattık diyelim onların evinde router var Wi-Fi şifresinimi vermemiz lazım internete bağlanmaları için routerdan?
Baş-ül Adam dedi: Uzun bir Ethernet kablosuyla Router'a bağlayabilirler. Genişletmek için tıkla... Peki bu router’da bağlattık diyelim onların evinde router var Wi-Fi şifresinimi vermemiz lazım internete bağlanmaları için routerdan?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #18 mefumetsux dedi: Peki bu router’da bağlattık diyelim onların evinde router var Wi-Fi şifresinimi vermemiz lazım internete bağlanmaları için routerdan? Genişletmek için tıkla... Hayır. Onların Router'ının ayrı bir şifresi olacaktır.
mefumetsux dedi: Peki bu router’da bağlattık diyelim onların evinde router var Wi-Fi şifresinimi vermemiz lazım internete bağlanmaları için routerdan? Genişletmek için tıkla... Hayır. Onların Router'ının ayrı bir şifresi olacaktır.
M mefumetsux Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #19 Schentienel dedi: Ekstra bir wifi menzil artırıcı almaları gerekiyor.Sizin ethernet kablonuzdan menzil artırıcyıya kablo çekeceksiniz.Böylece kablosuz kullanabilsiniler. Genişletmek için tıkla... Menzil artırıcıyı alınca bağladık diyelim wifi şifresinimi vermek zorundayız internete girmeleri için ?
Schentienel dedi: Ekstra bir wifi menzil artırıcı almaları gerekiyor.Sizin ethernet kablonuzdan menzil artırıcyıya kablo çekeceksiniz.Böylece kablosuz kullanabilsiniler. Genişletmek için tıkla... Menzil artırıcıyı alınca bağladık diyelim wifi şifresinimi vermek zorundayız internete girmeleri için ?
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 3 Aralık 2020 #20 İnternetinizi iyi niyet olsun "nasıl olsa bir şey olmaz" diyerek bana kalırsa paylaşmayın. Kararlı isen router kullanabilirsiniz.
İnternetinizi iyi niyet olsun "nasıl olsa bir şey olmaz" diyerek bana kalırsa paylaşmayın. Kararlı isen router kullanabilirsiniz.