Konsol Çağı Bitiyor Olabilir Mi?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Konsol Çağı Bitiyor Olabilir Mi?
Ubisoft CEO’su önümüzdeki nesil konsollardan sonra başka oyun konsolu geliştirilmeyeceğini düşünüyor. Ubisoft CEO’su Yves Guillemot bir röportajında oyun konsollarında son dönemece girildiğini iddia etti. Guillemot’a göre bir sonraki nesil konsollardan (PlayStation 5, yeni Xbox vs.) sonra, oyun konsollarına ihtiyaç kalmayacak. Guillemot bunun sebebinin oyun akışı hizmetlerinin yaygınlaşması olacağını söyledi. Guillemot’a göre oyun akışı hizmetleri önümüzdeki 10 […]

Devamı: Konsol Çağı Bitiyor Olabilir Mi?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bir devir bitiyor ve bizim hâla bir konsolumuz yok. 90 fps'den aşşağısı kurtarmıyor :D

İnternet kafenin ve bilgisayarın ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yoktu sokakta oyun oynayan evde atari oynayan normal bir çocuktum. 14-15 yıl önce bir gün babam beni kardeşimle beraber yeni açılan bir İnternet kafe'ye götürdü. Grand Theft Auto: Vice City oyunun başına oturttu hiç unutmam çocuğun birisi gelip panzer şifresini yazmıştı tankla 1 saat etrafı patlatmıştım, hayatımda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. O günden sonra elimi atariye vurmadım ve hiçbir konsolla işim olmadı.
Tüfeği elimde hissetmem için mouse kullanmam gerekiyor.
Konsol devri 2000 yıllarında bitti.
Sadece iyi pazarlanıyor.
Türkiye için kur farkı ve vergiler yüksek diye önemli bir şeymiş gibi zannediliyor.
Global anlamda bir önemi yok.

Konsol devri bitecek ancak bu önümüzdeki yıllarda gerçekleşmez. Nedeni flash oyun oynar gibi onlarca gigabayt tutan oyunların internet üzerinden aktarılması için gerekli olan internet alt yapısı her yerde yok. Ama olsaydı...:kararsız: İnanamıyorum...:eek:
Düşünsenize Google'a "Oyunlar 1" veya "Oyun Kuzusu" yazıp GTA V oynuyoruz. Mükemmel olurdu. Gözlerim yaşardı.:cry:

Konsol devri bitecek ancak bu önümüzdeki yıllarda gerçekleşmez. Nedeni flash oyun oynar gibi onlarca gigabayt tutan oyunların internet üzerinden aktarılması için gerekli olan internet alt yapısı her yerde yok. Ama olsaydı...:kararsız: İnanamıyorum...:eek:
Düşünsenize Google'a "Oyunlar 1" veya "Oyun Kuzusu" yazıp GTA V oynuyoruz. Mükemmel olurdu. Gözlerim yaşardı.:cry:
Sende vur dedik öldürdün kardeş. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı