Konsol mu? Bilgisayar mı? Hangisi alınmalı?

Csgo işlemci oyunu ekran kartı değil. Cpu yu ve işlemciyi daha çok kullanıyor. Ekran kartı Pubg, GTA V gibi oyunlar oynarsan farkı anlarsın.

Kol ile eksiksiz oynayabiliyorum Ama sadece Fifa veya PES için konsol düşünemem herhalde. Profesyonel Fifa oyuncusu değilsen tabi Bende konsol da var bilgisayar da var. Açıkçası konsolu çok uzun zamandır açmıyorum. Bilgisayarda dalıp gidince kalıyorum yani. Diğer oyunlar için alışma meselesi bence biraz. Mesela kuzen GTA V veya Rainbow Siege gibi oyunları PS4 üzerinden oynayabiliyor ama ben gram zevk alamıyorum. Mouse atikliğini vermiyor o kol bana.

Ben senin yerinde olsam Güzel bi bilgisayar toplardım tabii ki çok pahalılar ama güzel bi sistem toplarsan baya dayanacağını düşünüyorum. Oynayacağın oyunlar bilgisayarda da var ise, bilgisayarına gamepad alarak bu oyunları joystikle konsolda oynayabileceğin gibi oynarsın. Bilgisayarın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Tabi senin kararın hangi oyunları oynayacağına bağlı. Sandalyeden sıkıldım demiştin HDMI kablosuyla televizyona bağlayıp koltuktan da oynayabilirsin.

Csgo işlemci oyunu ekran kartı değil. Cpu yu ve işlemciyi daha çok kullanıyor. Ekran kartı Pubg, GTA V gibi oyunlar oynarsan farkı anlarsın.
Ben orada işlemciden ekran kartından bahsetmiyorum bilgisayarda oynanabilecek oyundan bahsediyorum. Araba yarışları, GTA5, Fifa tarzı oyunlar Konsolda da oynanır ben sadece CS GO için bilgisayarı seçtim. Anlayabileceğin şekilde söyleyeyim kendi kullandığım bilgisayara GTX 1070 yerine sadece CSGO için 1050Ti takviyesi yapıp artan paraya da PS4 alırdım diyorum.

Konuya iş nedeniyle dolaştığım için bir süredir yorum yapamadım malesef. Kararımı konsoldan yana verdim yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…