Rehber Konsollar için monitör satın alma

Güzelmiş, 27" olarak var mı öneriniz ?

Son düzenleme:
Merhabalar yakın zamanda aldığım ps5 için maksimum 10.000TL Bütçe ile bir monitör almak istiyorum 27 28 inç civarında çok büyük olmasını istemiyorum günlük hayatımda da kullanacağım monitörü. 2k olması benim için gayet yeterli fakat Hdmi 2.1 olayına çok takıldım, 2k da bir önemi var mı yok mu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler. @Saint Lucia @Blaze the Cat

HDMI 2.1 olayına çok takıldım, 2K da bir önemi var mı yok mu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

HDMI 2.0 ile rahatlıkla 2K görüntü alınabiliyor. HDR'de destekliyor. HDMI 2.1 alma zorunluluğu yok.
PS5 için 2K gerekli mi sorusuna cevabım, bence gerekli değil. 1080P/120Hz desteği olan monitör yeterli olur.
MSI G274QPF-QD Monitör mesela bu monitör bütçene uyuyor ve desteği mevcut. Konuda ki monitörler de incelenebilir.

2K Kategorisinde önerdiğiniz M27Q ile G27Q-EK arasındaki farklar nelerdir acaba? Arasında 2000 TL var ve bu monitörlerden birini almayı planlıyorum. Hangisini tercih etmeliyim ?

Merhaba MSI G274QPF önerir misiniz? (Qd olmayan) Qd olan ile farkı nedir? Qd olmayanla ilgili az sayıda yazı buluyorum arada 2-3 bin liralık bi fark var değer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…