Konsollara gelen zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

2 hafta önce Xbox One S aldığım zaman 1300₺ oyunlarla dolu almıştım. Şimdi sahibinden veya diğer sitelerde sıfırından bile pahalı cihazlar. Dün Letgo'da biri Xbox 360 2.400₺ satıyordu bugün ilan yoktu bile siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ps4 ilk çıktığında 1.000 TL civarı idi.
 
Arkadaşlar şimdi tam fırsatçılar zamanı oldu yenilerin ne zaman geleceği tam net değil bir de virüs illeti var herkes evde dediğiniz gibi 1 ay öncesine kadar 700 TL ye normal ikinci el Xbox One kar vardı şimdi nerede o fiyatlar.
 
Fiyatlar kolay kolay düşmez bu saatten sonra yani yaza kadar bu şekil de devam eder fiyatlar dolar kuru 6'nın aşasını görürse korona muhabbeti biterse yeni konsollar çıkarsa biraz düşer ama bunlar kısa vadede yaşanmaz o yüzden yıl sonuna kadar fiyatlar hep böyle yüksek olacak sanırım.
 
Bilgisayar parçalarında da öyle oluyordu, değişen bir şey hala bazılarında. Dolar 1 kuruş artsa onlar fiyatı 500 TL arttırıyorlar. Stok mevcut olduğunda da böyle oluyordu malesef...

Bu arada bilen arkadaşlar varsa bu durumdan PS4 için Slim ve Pro ayriyetten Xbox One S ve Xbox One X fiyatları ne alemdeydi? Ben de ilgileniyordum bir ara şu an ertelendi baya.
 
Bilgisayar parçalarında da öyle oluyordu, değişen bir şey hala bazılarında. Dolar 1 kuruş artsa onlar fiyatı 500 TL arttırıyorlar. Stok mevcut olduğunda da böyle oluyordu maalesef...

Bu arada bilen arkadaşlar varsa bu durumdan PS4 için Slim ve Pro ayriyeten Xbox One s ve Xbox One X fiyatları ne alemdeydi? Ben de ilgileniyordum bir ara şu an ertelendi bayağı.

2.el garantisi olan One X'ler 2000-2100 arasındaydı garantisizler 1800-1900 arası sıfırı 2500'dü sıfır One s 1400-1500 2. el garantisiz 800-900 2.el garantili 1000-1200.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı