Kontrolcü RT tuşundaki ölü bölge nasıl düzeltilir?

ömer077

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Dün Wraith'den aldığım bbw game hall kontrolcü elime ulaştı ve şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım ancak daha demin bir ölü bölge testi yapayım derken gözüme RT tuşunun git gel yaptığı çarptı (ölü bölge gayet iyi ortalama 2.5 gibi bir şey). Oyunlarda herhangi bir sorun yaratmıyor ama yine de garibime gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğinizi tam anlamadım ama benim demek istediğin şu an kontrolcünün RT tuşunda belirgin bir sorun var basılı tuttuuğum halde bas çek bas çek olarak algılıyor.
Kontrolcüyü yere düşürdünüz mü hiç? Eğer düşürmediyseniz çok büyük ihtimal taşıma sırasında bozulmuştur. Wraithle iletişime geçin yardımcı olurlar.

Kontrolcüyü yere düşürdünüz mü hiç? Eğer düşürmediyseniz çok büyük ihtimal taşıma sırasında bozulmuştur. Wraith'le iletişime geçin yardımcı olurlar.

Hayır düşürmedim ve teşekkürler iletişime geçmeyi deneyecegim.

Kontrolcüyü yere düşürdünüz mü hiç? Eğer düşürmediyseniz çok büyük ihtimal taşıma sırasında bozulmuştur. Wraith'le iletişime geçin yardımcı olurlar.

Hocam konuya dönüyorum ve büyük bir eşeklik yaptığımı belirtiyorum biraz önce test etmek için kontrolcüdeki FN tuşuna basılı tutup sol tetik tuşuna basılı tuttum ve bu sefer sol tetikde aynı sağdaki gibi git gel yapmaya başladı yani kısaca istemeden makro gibi bir şey yapmışım bunu nasıl düzeltebilirim bir yolu var mı?

Düzenleme: Gerekli siteden nasıl sıfırlayacağımı bulup sorunu düzelttim kısaca benim hatamdan kaynaklanan bir sorundu yine de teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Hayır düşürmedim ve teşekkürler iletişime geçmeyi deneyecegim.

Hocam konuya dönüyorum ve büyük bir eşeklik yaptığımı belirtiyorum biraz önce test etmek için kontrolcüdeki FN tuşuna basılı tutup sol tetik tuşuna basılı tuttum ve bu sefer sol tetikde aynı sağdaki gibi git gel yapmaya başladı yani kısaca istemeden makro gibi bir şey yapmışım bunu nasıl düzeltebilirim bir yolu var mı?

Düzenleme: Gerekli siteden nasıl sıfırlayacağımı bulup sorunu düzelttim kısaca benim hatamdan kaynaklanan bir sorundu yine de teşekkürler hocam.
Rica ederim 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı