Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.470 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Sürekli olarak pil ile değil de type C kablo ile kullanmayı planlıyorum. Bu uzun vadede sıkıntı yaratır mı, yoksa illa pil ile mi kullanmak gerekiyor?
Sürekli olarak pil ile değil de type C kablo ile kullanmayı planlıyorum. Bu uzun vadede sıkıntı yaratır mı, yoksa illa pil ile mi kullanmak gerekiyor?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 1 Ağustos 2023 #2 Hayır sakıncalı değil, yine de içiniz rahat olsun hem de kontrolcü hafiflesin isterseniz pilleri çıkarıp sadece kabloyla kullanabilirsiniz.
Hayır sakıncalı değil, yine de içiniz rahat olsun hem de kontrolcü hafiflesin isterseniz pilleri çıkarıp sadece kabloyla kullanabilirsiniz.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 1 Ağustos 2023 #3 Harleen dedi: Sürekli olarak pil ile değil de type C kablo ile kullanmayı planlıyorum. Bu uzun vadede sıkıntı yaratır mı, yoksa illa pil ile mi kullanmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. USB'ye 7/24 bağlı kullanıyoruz.
Harleen dedi: Sürekli olarak pil ile değil de type C kablo ile kullanmayı planlıyorum. Bu uzun vadede sıkıntı yaratır mı, yoksa illa pil ile mi kullanmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. USB'ye 7/24 bağlı kullanıyoruz.
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Şöyle söyliyim ben ps4 kolunu pcde uzun süredir kullanıyorum kablolu. Bazen ps4de kablosuz kullanıyorum daha hiçbir sorun görmedim. Yani hiçbirşey olmaz.
Şöyle söyliyim ben ps4 kolunu pcde uzun süredir kullanıyorum kablolu. Bazen ps4de kablosuz kullanıyorum daha hiçbir sorun görmedim. Yani hiçbirşey olmaz.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Ağustos 2023 #5 Sorun olmaz. Haftalardir bilgisayara kablo ile bagliyorum. Konsolda gene pil ile kullaniyorum. Bir sikinti yasamadim.
Sorun olmaz. Haftalardir bilgisayara kablo ile bagliyorum. Konsolda gene pil ile kullaniyorum. Bir sikinti yasamadim.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.470 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #6 Teşekkürler hepinize..