RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 23 Nisan 2024 #11 hukumdarbnm dedi: Not nasıl alınır? Genişletmek için tıkla... İstersen ekran görüntüsü alırsın, istersen fiziksel defterine yazarsın, istersen bilgisayarındaki not defterine kaydedersin.
hukumdarbnm dedi: Not nasıl alınır? Genişletmek için tıkla... İstersen ekran görüntüsü alırsın, istersen fiziksel defterine yazarsın, istersen bilgisayarındaki not defterine kaydedersin.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #12 Not alarak konu anlatımı çok daha etkili bence. Ben sınavlarda cevabı not aldığım yerden hatırlıyordum mesela. A4’ün sağ altındaydı vs.
Not alarak konu anlatımı çok daha etkili bence. Ben sınavlarda cevabı not aldığım yerden hatırlıyordum mesela. A4’ün sağ altındaydı vs.
Shadowfire0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #13 hukumdarbnm dedi: Birini deneyince işe yaramazsa bu zaman kaybı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine daha iyi olur. Kendine en iyi yolu bul.
hukumdarbnm dedi: Birini deneyince işe yaramazsa bu zaman kaybı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine daha iyi olur. Kendine en iyi yolu bul.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Nisan 2024 #14 hukumdarbnm dedi: Birini deneyince işe yaramazsa bu zaman kaybı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hayır, kendini aramanin nesi zaman kaybı. Kendini tanı. (Çok felsefik oldu)
hukumdarbnm dedi: Birini deneyince işe yaramazsa bu zaman kaybı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hayır, kendini aramanin nesi zaman kaybı. Kendini tanı. (Çok felsefik oldu)
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 23 Nisan 2024 #15 Konu anlatımı tabii ki de.
H hukumdarbnm Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #16 RockyHighway79 dedi: İstersen ekran görüntüsü alırsın, istersen fiziksel defterine yazarsın, istersen bilgisayarındaki not defterine kaydedersin. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim şey şu: Konu anlatımı ya da ders esnasında nasıl ve neleri not tutabilirim?
RockyHighway79 dedi: İstersen ekran görüntüsü alırsın, istersen fiziksel defterine yazarsın, istersen bilgisayarındaki not defterine kaydedersin. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim şey şu: Konu anlatımı ya da ders esnasında nasıl ve neleri not tutabilirim?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.930 Makaleler 2 Çözümler 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #17 hukumdarbnm dedi: Benim bahsettiğim şey şu: Konu anlatımı ya da ders esnasında nasıl ve neleri not tutabilirim? Genişletmek için tıkla... Önemli yerleri hocalarının şurası şurası çıkar vs. dedikleri yerleri kısa, öz ve net bir biçimde not alabilirsiniz.
hukumdarbnm dedi: Benim bahsettiğim şey şu: Konu anlatımı ya da ders esnasında nasıl ve neleri not tutabilirim? Genişletmek için tıkla... Önemli yerleri hocalarının şurası şurası çıkar vs. dedikleri yerleri kısa, öz ve net bir biçimde not alabilirsiniz.