Konu Dışı bölümü kaldırılsın

Evet, ben de cok tutmuyorum konulari ve sacma buluyorum ezici cogunlugunu ama yapacak bir sey yok. 13 yasindaki cocugun da konu acip sinifta gordugu kiz hakkinda tavsiye istemesi durumuna tahammul etmek durumundayiz :)
Eskisi kadar konu dışı bölümüne girmiyorum ben de. Forumda eskisi kadar "programlama" , "web programlama" ve "web tasarım" konuları açılmadığı için bakacak yer kalmıyor fazla. Oralar aktif olarak kullanılsa çok güzel olacakta kitlenin o tarafa doğru bir yönelimi fazla yok.

İleride açtıkları konuları görünce pişman olacaklar mı acaba onu merak ediyorum ben de. :)
 
@Ecmel, anlıyorum. O konuda tabii ki haklısınız, herkes bilgisi dahilinde foruma faydalı olmaya çalışıyor. Kendimden örnek vereyim, beni çoğunlukla "Kullanıcı haberleri, eğitim ve konu dışı" kategorisinde görürsünüz.
 
Gördüğüm en saçma konulardan birisi daha. Başka bir şeye sinirlenip bu sefer de konu dışı kategorisine saldırmışlar 😀 gir diye kafana silah dayamıyorlar arkadaş. Girmezsin olur biter. Bu forum sadece teknoloji forumu değil. Bu sadece kullanıcı kaybetmemize yarar. Yukarıda "12 yaşındaki çocuğu kaybetmemiz forumun yararına olur" gibi saçma bir cümle kurmuşsun ama insan ilk önce bir kendine bakmalı😉 Bana göre senin gibi kullanıcıları kaybetmemiz forumun yararına olur 😀
 
Eskisi kadar konu dışı bölümüne girmiyorum ben de. Forumda eskisi kadar "programlama", "web programlama" ve "web tasarım" konuları açılmadığı için bakacak yer kalmıyor fazla. Oralar aktif olarak kullanılsa çok güzel olacakta kitlenin o tarafa doğru bir yönelimi fazla yok.

Benim var hocam. Öğrenmek istiyorum da öz güven yok diye konu açamıyorum ki :(
 
Benim var hocam. Öğrenmek istiyorum da öz güven yok diye konu açamıyorum ki :(
Neden açmıyorsun ki? Kimse kimseyi bilmiyor diye ayıplayacak hali yok. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp diye bir söz var. Sen konunu aç illa ki bir bileni vardır o konunun. Forumda programlama alanında yetkin kişiler var.
 
@Ecmel, illaki cevaplanır. Onun dışında konu yeterince rağbet görürse Google aramasında da çıkar, bilgi sahibi olmak isteyen oradan bakar. Diğer üyeler için de faydalı olur.
 
Neden açmıyorsun ki? Kimse kimseyi bilmiyor diye ayıplayacak hali yok. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp diye bir söz var. Sen konunu aç illaki bir bileni vardır o konunun. Forumda programlama alanında yetkin kişiler var.

Çok basit konu aslında. Ücretsiz IDE arıyordum Linux sistemler için, C++ öğrenmek istiyorum. Ben açayım şimdi oradan cevaplarsınız :D konu sapmasın.
 
O konuları görmezden gelirseniz böyle bir derdiniz olmaz.

Forum kalitesi son zamanlarda düştü, bunu kabul ediyorum ancak sırf bazıları saçma konular açıyor diye bölümü kökten kaldırmak anlamsız olur. Onun yerine ilk sayfada önerilen (varsa) konu gizleme özelliği daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı