Konu disinda kufur serbest olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu dışında benim gibi sandalyesini çekip gelenler varken küfür serbest olursa çam ağacı dikilir, büyümesi beklenir, gölgesinde mangal yakılır ve tüm bunlar olurken aile üyelerine şükranlar sunulur. Hayal gücünün sonu yok.

Bence kalsın, çılgınlar gibi sövmek isteyenlere LoL öneririm. Tüm ailevi, dini ve milli duygulara tutkuyla yaklaşıyorlar 😅
 
Devlet büyüklerine küfür edileceği için mümkün değil. Forumu kapatırlar 😃
 
Yillar önce takildigim buyuk bir forumda vardi bu. Ismini vermeyecegim bilenler bilir.
Her şey yetkililerin kontrolunden gecerken bir gun forum uyeleri arasında adaletsiz yönetime baskaldirmak adina isyan düzenledik. Buna sinirlenip kendi kurallarina karsi gelen yonetici cilgina dönüp söve söve o gün icinde ben de dahil 100'den fazla kisiye toplu ban atmisti.
O günden itibaren şahıs belirtilmediği surece forumda küfür serbest oldu.

Aynı öneriyi buraya da yapsam? Sahsa edilmediği sürece havaya atilan küfürler serbest olsun veya +18 kategorisi acilsin, kimlikle giris dogrulansin. Ne dersiniz? 😅

Çok saçma bulduğum 2 şey var. Animeler ve bu fikir. Küfür gelsin demek yerine gördüğüm şu kırmızı çizgileri halletseniz önce daha iyi olur.
 
Çok saçma bulduğum 2 şey var. Animeler ve bu fikir. Küfür gelsin demek yerine gördüğüm şu kırmızı çizgileri halletseniz önce daha iyi olur.
3rebn4.png
Anime demekle hata yaptınız.
 
Saygı ile bütünleşmiş bir konuda bu soruyu sormanıza karşı bunu düşünen birkaç kişiden birisiyim🙎
Çok ciddiye almaya gerek yok. Ben kimim ki kac senedir cizgisini bozmayan foruma küfür getirteyim, değil mi?
 
Ne güzel bir öneri (!) Yani her konu şuna dönüşsün değil mi?
Çocuk çok içten sövmüs.
 
Söyler misiniz bana kim o yasalara uyuyor? Haberi olmayan insanlar var.

Açıkçası benim umurumda değil. Uyan uyar, uymayan uymaz. Ben arkadaşın haberi olup olmadığını sordum. Beni bağlayan bir şey yok :).
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı