Konu kilitlendiği için yazamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
2.537
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Gelen tepkiler üzerine cumhuriyeti
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
genç yazılımcı
Yaklaşık 20 dk dir özene bezene insanlara açıklayıcı ve bilgilendirici bir mesaj hazırlamaya çalışıyorum sonra pat konu kapatıldığı için mesaj gönderemezsiniz. Arkadaş ben buna hayatımdan 20 dk verdim, nasıl gönderemem işin ilginç yanı elli bin tane mesaj var. Biri de yardımcı olmamış arkadaş bu nasıl iş bir tek ben yazacaktım ona da izin çıkmadı.
 
Olabiliyor böyle. Mesela ben bu mesajı yazarken, adminlerin bu mesajı kitleyip açıklama yapması olası bir durumdur. Kilitlenmeye yakın veya çözüme ulaşılan konulara uzun cevap yazmaya uğraşmayın yoksa böyle kalabilirsiniz.
 
Uzun yazilar yazinca, ne olur ne olmaz kopyaliyorum. Burada ne çıkacağını bilemiyorsun. Kilitlenen konuyu raporlayın bilgi vereceğim diye.
 
Silah almakla ilgili bir şeydi sanırım elaman AK-47 almak istiyordu bende neden olamayacağını anlatıyordum :)
O konudaki son mesajı raporlayınız ve raporlarken o yazdığınız uzun mesajı da ekleyiniz. Modlar uygun görürlerse ekleyeceklerdir. Tabii mesajınız silinmediyse :(
 
Uzun yazilar yazinca, ne olur ne olmaz kopyaliyorum. Burada ne çıkacağını bilemiyorsun. Kilitlenen konuyu raporlayın bilgi vereceğim diye.

Bende bir örneğini aldım tabii olmadı başka hesap açar kendime sorar oradan yanıtlarım boşuna gitmesine izin vermeyeceğim :) Bu raporlama nasıl yapılıyor?
 
Bende bir örneğini aldım tabii olmadı başka hesap açar kendime sorar oradan yanıtlarım boşuna gitmesine izin vermeyeceğim :)
Bunu yaparsanız kendinize yazık etmiş olursunuz. Çift hesap forumda yasak.
Bu raporlama nasıl yapılıyor?
Mesajın solunda "Rapor" seçeneği var. O konuya gidip son mesajı raporlayınız ve raporlarken "Diğer" bölümüne mesajınızı yazınız. Eğer moderatörler uygun görürlerse eklerler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı