Cabbar El-Hüso Centipat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 62 12 Mart 2020 #1 Bu konu taşındı ve otomatik olarak oluşturuldu. Genişletmek için tıkla... SideWinder dedi: Moderasyonun en keyifli yanlarından, Berwar'ın böyle konularını onaylamak... . Yazım yanlışı dolu, basma kalıp konuların arasında; böylelerini de görmek güzel. Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum neden 2 saattir modlar konu onaylamıyor diye. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2020
Bu konu taşındı ve otomatik olarak oluşturuldu. Genişletmek için tıkla... SideWinder dedi: Moderasyonun en keyifli yanlarından, Berwar'ın böyle konularını onaylamak... . Yazım yanlışı dolu, basma kalıp konuların arasında; böylelerini de görmek güzel. Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum neden 2 saattir modlar konu onaylamıyor diye.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Mart 2020 #2 Cabbar El-Hüso dedi: Ben de diyorum neden 2 saattir modlar konu onaylamıyor diye. Genişletmek için tıkla... 2.5 saattir kalkmadan sosyale bakıyorum, neyden bahsediyorsunuz? Açtığınız 4 konudan yazım yanlışı olmayan bir tane bile yok...
Cabbar El-Hüso dedi: Ben de diyorum neden 2 saattir modlar konu onaylamıyor diye. Genişletmek için tıkla... 2.5 saattir kalkmadan sosyale bakıyorum, neyden bahsediyorsunuz? Açtığınız 4 konudan yazım yanlışı olmayan bir tane bile yok...
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 12 Mart 2020 #3 Cabbar El-Hüso dedi: Ben de diyorum neden 2 saattir modlar konu onaylamıyor diye. Genişletmek için tıkla... Cidden ya. Acil bir konu için 45 dakika bekledim.
Cabbar El-Hüso dedi: Ben de diyorum neden 2 saattir modlar konu onaylamıyor diye. Genişletmek için tıkla... Cidden ya. Acil bir konu için 45 dakika bekledim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 12 Mart 2020 #4 Konulari onaylamakla mükellef olan insanlarin da bir hayati var. Bunu da göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Hemen isyan bayragini cekmeyin
Konulari onaylamakla mükellef olan insanlarin da bir hayati var. Bunu da göz önünde bulundurmamiz gerekiyor. Hemen isyan bayragini cekmeyin
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 12 Mart 2020 #5 Yalnız orada @BERWAR 'ın konusunun yazım hatası içermeyişi ve işleri kolay hale getirmesi olarak söylenmiş. Siz ne anladınız? Bir de akşam saatlerinde forumda ki aktif kişi sayısı çok daha fazla olduğu için moderatör yükü artıyor.
Yalnız orada @BERWAR 'ın konusunun yazım hatası içermeyişi ve işleri kolay hale getirmesi olarak söylenmiş. Siz ne anladınız? Bir de akşam saatlerinde forumda ki aktif kişi sayısı çok daha fazla olduğu için moderatör yükü artıyor.
Cabbar El-Hüso Centipat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 62 12 Mart 2020 #6 SideWinder dedi: 2.5 saattir kalkmadan sosyale bakıyorum, neyden bahsediyorsunuz? Açtığınız 4 konudan yazım yanlışı olmayan bir tane bile yok... Genişletmek için tıkla... Size laf etmedim. Berwar konu açmış ona laf ettim. Moderatör bey sakin olun.
SideWinder dedi: 2.5 saattir kalkmadan sosyale bakıyorum, neyden bahsediyorsunuz? Açtığınız 4 konudan yazım yanlışı olmayan bir tane bile yok... Genişletmek için tıkla... Size laf etmedim. Berwar konu açmış ona laf ettim. Moderatör bey sakin olun.
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 12 Mart 2020 #7 Konuya gelen mesaj ayrı bir konu yapılmış. Moderatörlerin zekasına bayılıyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.838 Makaleler 13 Çözümler 705 12 Mart 2020 #8 stevesm1221 dedi: Konuya gelen mesaj ayrı bir konu yapılmış. Genişletmek için tıkla... Önceki konuyu neden kirletiyorsunuz ki? Tabi ayrı olacak.
stevesm1221 dedi: Konuya gelen mesaj ayrı bir konu yapılmış. Genişletmek için tıkla... Önceki konuyu neden kirletiyorsunuz ki? Tabi ayrı olacak.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #9 Cabbar El-Hüso dedi: Berwar konu açmış ona laf ettim. Genişletmek için tıkla... Benim konu açmam yasak mı? Konular yazım yanlışı içermezse daha çabuk onaylanır. Yazım yanlışı yaptığınız anda moderatörler konudaki yazımlarınızı düzeltiyor bu da haliyle zaman kaybına neden oluyor.
Cabbar El-Hüso dedi: Berwar konu açmış ona laf ettim. Genişletmek için tıkla... Benim konu açmam yasak mı? Konular yazım yanlışı içermezse daha çabuk onaylanır. Yazım yanlışı yaptığınız anda moderatörler konudaki yazımlarınızı düzeltiyor bu da haliyle zaman kaybına neden oluyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 12 Mart 2020 #10 Ayrı bir başlık olarak incelenmesi gerekiyor çünkü başka yerde bulunan ana başlıktan uzaklaşılıyor ve yaptığı şey doğru.
Ayrı bir başlık olarak incelenmesi gerekiyor çünkü başka yerde bulunan ana başlıktan uzaklaşılıyor ve yaptığı şey doğru.