Konularda konunun amacı dışına çıkan tartışmalar

Katılım
15 Haziran 2017
Mesajlar
43.796
Makaleler
115
Çözümler
343
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta pek açıklayamadım, içerikte açıklayacağım. Mesela konu sahibi kasa önerisi istiyor, bir kişi sallıyorum Rampage kasa öneriyor. Herkes Rampage öneren kişiye cevap verme peşine düşüyor, bir bakmışız ki kasa önerisinden ziyade ''Rampage öneren kişi vs. tüm forum'' konusuna dönüyor resmen. Konu sahibine yardımcı olma amacından bağımsız hareket ediyorlar. Bir bakıyorum konuda 50-60 mesaj var ama konu sahibine kimse yardımda veya öneride bulunmamış. Kasa önerisi hakkında en ufak bilgisi olmayan adam bile gelip o Rampage öneren kişiye ''Rampage çöp, nasıl önerirsin onu?'' diyerek kaçıyor. Böyle böyle konudaki mesajlar çoğalıyor ancak konu sahibine yardım yok. Böyle olunca da konu sahibinin sorusu cevapsız kalıyor, çünkü herkes linç peşinde. Buldular bedava mesaj kasma taktiğini, dibine kadar spamlıyorlar.

Mutlaka denk gelmişsinizdir, ne düşünüyorsunuz?
 
Önüne geçilebilir, cevap çok basit. Moderasyon ekibi cezasız uyarı atar konuyu amacı dışına çıkarmayın diye. Bu kadar zor olmamalı. Neden her konuda kavga görmek zorundayız?

Cezalı atsınlar.
Bana hep cezalı atıyorlar 82 oldu bir kere uyarı verseler keşke.
 
Önüne geçilebilir, cevap çok basit. Moderasyon ekibi cezasız uyarı atar konuyu amacı dışına çıkarmayın diye. Bu kadar zor olmamalı. Neden her konuda kavga görmek zorundayız?
Moderasyon değişik çalışıyor. Uyarıları da takmazlar ki. Adam buraya savaşmaya gelmiş. :D
 
Maalesef, felsefik ve bilimsel konularda konu dışına çıkılmasını anlıyorum fakat şu tür öneri konularında konunun dışına çıkanlar, öneriyi yapanla veya konu sahibiyle dalga geçenler, konularda makara yapanlar beni çok üzüyor, bu forum 2013-2015 arası böyle değildi.
 

Geri
Yukarı