Konulu Oyun Tavsiyesi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Sistemimi aşağıya yazacağım. Konulu oyun önerirseniz çok sevinirim. Eğer ki bu tür konular açmak yasaksa konunun kilit veya silinmesini isterim lütfen ceza vermeyin. Tavsiyeleriniz RPG (Role Playing Game) ve FPS (First Person Shooter) türü oyunlardan olsun arkadaşlar. 2 örnek vereyim; GTA 5, BF4 vs.

• Ekran Kartım: Asus GTX760 DCUII
  • İşlemcim: İntel İ3 4160
  • Anakartım: Gigabyte H81M-Plus
  • RAM'im: GSkill 4X2 8GB
  • Monitör: Samsung S19D300
  • Çözünürlük: 1366X768

Son düzenleyen: Moderatör:
Hitman: Absolution öneririm. Belki biraz saçma gelebilir ancak Mafia I çok severek oynamıştım, eğer vaktim olsa tekrardan oynarım. FPS olarakta CoD serisini öneririm. BO ve MW 1-2 çok etkileyici senaryoya sahip kanımca.

Söz konusu olan grafikler değil olayın akışı ve konusu diye umuyorum. BF'nin senaryosunu oldum olalı hiç beğenmemişimdir. Diyeceğim şudur ki; Call of Duty Modern Warfare ve Black Ops'u oynamalısınız eğer konusu akıcı ve saran bir oyun istiyorsanız. Pişman olmazsınız.

Evet satın alabilirsin çok ucuz zaten 30 TL gibi bir fiyatı var. MW1 için yorumları okursan 'CoD serisinin en iyi oyunu' gibi yorumlarla karşılaşırsın yani emin ol bana güven. Black Ops biraz daha pahalı MW1'e göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı