Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 23 Haziran 2020 #1 2018 Temmuz'da açtığım ve ilk başlığı "Şuan Ne Dinliyorsun?" olan konum, 2014'de başka forumdaşın açtığı konu ile neden birleştirildi? Gece ve sabah 2 kere rapor oluşturmama rağmen geri dönüş yapılmadı. Şu an ne dinliyorsun? www.technopat.net Şu an 3. sayfadan başlayan kısım, benim açtığım konu iken, 1. ve 2. sayfa 2014 yılında başka arkadaş tarafından açılmış ve konular kısa süre önce birleştirilmiş. Kendi konumun ayrılmasını rica ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
2018 Temmuz'da açtığım ve ilk başlığı "Şuan Ne Dinliyorsun?" olan konum, 2014'de başka forumdaşın açtığı konu ile neden birleştirildi? Gece ve sabah 2 kere rapor oluşturmama rağmen geri dönüş yapılmadı. Şu an ne dinliyorsun? www.technopat.net Şu an 3. sayfadan başlayan kısım, benim açtığım konu iken, 1. ve 2. sayfa 2014 yılında başka arkadaş tarafından açılmış ve konular kısa süre önce birleştirilmiş. Kendi konumun ayrılmasını rica ediyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Haziran 2020 #2 Ayırdım konunuzu: Şu an ne dinliyorsun? Ya siz? www.technopat.net Daha doğrusu diğer konuyu sizinkinden çıkarttım. 230 küsür sayfa olmuş...
Ayırdım konunuzu: Şu an ne dinliyorsun? Ya siz? www.technopat.net Daha doğrusu diğer konuyu sizinkinden çıkarttım. 230 küsür sayfa olmuş...